Valtti Venus

Joukkuekuva 2015.
Valtti Venus treenaa läpi vuoden säässä kuin säässä.

VALTTI VENUS

 

Valtti Venus on mimmifudiksen harrastejoukkue. Meitä on kolmisenkymmentä eri-ikäistä naista, joilla kaikilla on erilaiset jalkapallotaustat. Osa on pelannut nuoruudessa, osa aikuisikään asti ja osa ei koskaan. Tavoitteemme on, että jokainen saa pelata omilla ehdoillaan ja omalla tahdillaan.  Meillä on aina hauskaa emmekä suhtaudu jalkapalloon liian vakavasti. Harjoittelemme läpi vuoden seuraavasti:

 

TALVIKAUSI

TO KLO 18.45-20 Puotilan tekonurmi. Nähdään klo 18.45 Valtin pukukopissa

LA KLO 14.45-16 FUTSAL Vuosaaren urheilutalon palloiluhalli

 

KESÄKAUSI

 

MA KLO 18.45-20.00 Puotilan tekonurmi.

TO KLO 18.45-20 Puotilan tekonurmi.

 

Pelaamme futsalia harrastesarjassa ja piirin alinta harrastesarjaa sekä talvella omatoimikuplahallisarjaa. Voit osallistua mimmifudikseen vaikka sinua ei kiinnostaisi pelaaminen sarjoissa Valtti Venuksen kanssa.  Meillä ei ole ikärajoitteita, joten kaikki 1999 syntyneestä eläkeikään ovat tervetulleita mukaan ja ohjaamme taitojen mukaan pelaajat Valtin B-tyttöjen tai  naisten joukkueeseen tarvittaessa. 

 

Voit kokeilla ilmaiseksi  kuukauden ajan. Tämän jälkeen perimme 20€/ kk sekä sarjamaksut. Peleihin osallistuminen ei edellytä harrastesarjoissa SPL:n lisenssin tai vakuutuksen hankkimista, mutta jokaisen tulee huolehtia oman tapaturmavakuutuksen voimassaolosta.  Mukaan oma pallo ja juomapullo sekä sopivat kengät.

 

 

HUOM!

TÄLLÄ HETKELLÄ JOUKKUE ON TÄYSI EMMEKÄ VOI  OTTAA UUSIA ALOITTELEVIA PELAAJIA VALITETTAVASTI MUKAAN! JOS OLET PELANNUT AIEMMIN, NIIN  OTA YHTEYTTÄ ALLA OLEVIN TIEDOIN:

 

Ilmoittaudu mukaan tästä Valtti Venus tai lähettämällä sähköpostia joukkueenjohtajalle

Mari Sani-Niskala valttivenus@gmail.com

 

Lisätietoja muista harrastejalkapallon vaihtoehdoista ssaat myös Valtin toimistolta toimisto@valtti.info

 

Liity ryhmäämme Facebookissa:

Valtti Venus