Tytöt B Itä United

 

 

VALTTI TB ITÄ UNITED

 


Valtti TB Itä United -pelaajien kesken "ITÄ" syntyi syksyllä 2013, kun Valtti T00-01 ja FC Kontu T00-01 yhdistivät voimansa yhteen. Pian joukkueeseen liittyi myös FC Viikinkien hajonneiden T00 ja T01 joukkueiden pelaajia. Syksystä 2015 joukkue siirtyi kokonaan yhden seuran alle -Valttiin  jatkamaan toimintaa ja pitämään yllä vahvaa ja perinteikästä tyttöjalkapalloa Itä-Helsingin alueella. Vaikka pelaamme yhden seuralipun alla Valtin nimellä, pyrimme olemaan koko alueen kokoava joukkue, joka mahdollistaa pelaamisen B-tytöissä eri tasoilla naisjoukkueeseen asti.

 

Valtti TB:ssä  pelaa 30 tyttöä kahdella eri tasolla. Joukkueen tavoite on tarjota toimintaa sekä kilpa- että haastetasolla. Meille ovat tervetulleet kaikki pelaajat tasosta riippumatta. Olet sitten vain vähän aiemmin pelannut tai haastetta ja tavoitteellista kilpatoimintaa kaipaava, niin pystymme tarjoamaan sinulle tasoistasi jalkapalloa. Ihan vasta aloittelijat ohjataan harjoittelemaan perustaitoja naisten harrastejoukkueen kautta.

 

Valtti TB pelaa kaudella 2017  Palloliiton valtakunnallista TB18 ykkösdivaria. Toinen joukkueemme pelaa TB kolmosta. Kummassakin sarjassa tähtäämme laadukkaaseen ja tasokkaaseen valmennukseen ja suorituksiin unohtamatta pitää myös hauskaa yhdessä.

 

Linkistä ILMOITTAUDU voit liittyä joukkueeseen.

 

Harjoittelemme säännöllisesti läpi vuoden kahden pätevän valmentajan johdolla sekä seuran tyttövalmennuspäällikön kohdolla. Lisäksi teemme aktiivista yhteistyötä Valtin naisten joukkueen kanssa.


 

Harjoitusvuorot kesä 2017

 

MA klo 18.30-20.15 Myllypuron nurmikenttä (takanurmi)

TI klo 17.30-19.15 Myllypuron nurmikenttä (takanurmi)

KE klo 18.30-20.15 Puotilan tekonurmi.

 

Talviaikaan käymme kerran viikossa joukkueen omalla bodypump-tunnilla Myllypuron Forever Clubilla.

 

Puotilan tekonurmen osoite on Rantakartanontie 14

Myllypuron nurmikentän osoite on Alakiventie 2 

 

 

Lisätiedot: itaunited.t0001@gmail.com                                                

Seuraa meitä Instagramissa @itaunited

Liity joukkoomme Facebookissa Valtti TB Itä United