Tytöt TB (2002-1999)

 

 

VALTTI TB ITÄ UNITED

 

HISTORIA
 

Valtin T00-01 tyttöjoukkue perustettiin 2009. Nykyinen Valtti TB (pelaajien kesken "ITÄ") syntyi syksyllä 2013, kun Valtti T00-01 ja FC Kontu T00-01 yhdistivät voimansa yhteen. Pian joukkueeseen liittyi myös FC Viikinkien hajonneiden T00 ja T01 joukkueiden pelaajia. Syksystä 2015 luovuimme YJ toiminnasta ja perustimme yhden joukkueen VALTTI TB , jonka tarkoituksena on pitää yllä vahvaa ja perinteikästä tyttöjalkapalloa Itä-Helsingin alueella. Vaikka pelaamme yhden seuralipun alla, pyrimme olemaan koko alueen kokoava joukkue, joka mahdollistaa pelaamisen B-tytöissä eri tasoilla naisjoukkueeseen asti.

 

JOUKKUE

Valtti TB:ssä  pelaa 30 tyttöä kahdella eri tasolla. Joukkueen tavoite on tarjota toimintaa sekä kilpa- että haastetasolla. Meille ovat tervetulleet kaikki pelaajat tasosta riippumatta. Olet sitten vain vähän aiemmin pelannut tai haastetta ja tavoitteellista kilpatoimintaa kaipaava, niin pystymme tarjoamaan sinulle tasoistasi jalkapalloa. Ihan vasta-aloittelijat ohjataan harjoittelemaan perustaitoja naisten harrastejoukkueen kautta. Lisäksi teemme aktiivista yhteistyötä Valtin naisten joukkueen kanssa sekä osallistumme B-tyttöjen 2-vuotiseen SHA (Sami Hyypiä Akatemia)-seurantaan.

 

SARJAT

Valtti TB pelaa kaudella 2018  Palloliiton valtakunnallista TB18 ykkösdivaria, piirisarjan TB kolmosta sekä naisten nelosdivaria.  Kaikissa sarjoissa tähtäämme laadukkaaseen ja tasokkaaseen valmennukseen ja suorituksiin unohtamatta pitää myös hauskaa yhdessä.

 

Valmennuksesta vastaavat:

Jarmo Rinne (vastuuvalmentaja ja seuran tyttöpuolen valmennuspäällikkö)

Oona Etolin valmentaja

Kari Simula valmentaja

 

Kaikki valmentajamme ovat joukkueen ulkopuolelta tulevia ja palkattuja ammattitaitoisia ja koulutettuja valmentajia.

 

Linkistä ILMOITTAUDU voit liittyä joukkueeseen.

 

 


 

Harjoitusvuorot huhtikuu -lokakuu 2018 

 

MA klo 18.00-20.00 Puotilan tekonurmi

TI klo 17.35-19.30 Puotilan tekonurmi

PE klo 17.30-19.15 Puotilan tekonurmi 

 

 

 

 

Puotilan tekonurmen osoite on Rantakartanontie 14

 

 

 

Lisätiedot: itaunited.t0001@gmail.com                                                

Seuraa meitä Instagramissa @itaunited

Liity joukkoomme Facebookissa Valtti TB Itä United