Harrastenaisten Valtti Cup 2017

 

 

 

 

Tervetuloa Valtin syysturnaukseen Puotilaan 7.10.2017!

 

Valtin B-tyttöjen joukkue järjestää harrastenaisille turnauksen lauantaina 7.10.2017 Puotilassa Puma Areenan lämmitetyllä tekonurmikentällä klo 8-19 välisenä aikana.

Turnaus on suunnattu naisharrastejoukkueille. Mukaan voivat ilmoittautua joukkueet, jotka pelaavat korkeintaan SPL:n harrastesarjaa jalkapallossa (ykkönen, kakkonen tai mestaruus) tai jotka on kasattu muulta pohjalta. Joukkueessa ei saa pelata naisten 3. divarissa tai ylempänä pelaavat pelaajat.

 

Säännöt ja pelitapa

Turnaus pelataan 7.10. LA Puotilan kentällä osoitteessa Rantakartanontie 14 aikavälillä klo 8.30- 18.10.  Alkusarjat on jaettu viiteen lohkoon ja alkusarjan pelit (3 kpl) pelataan klo 8.30-13.00.

 

Klo 13-14.30 pelataan kentällä turnauksen järjestäjän (Valtin B-tytöt) valtakunnallinen B-tyttöjen ykkösen sarjapeli Valtti- JyPK, joka on Palloliitosta määrätty tuolle paikalleen ja sitä ei voida siirtää. Emme tienneet tätä turnausta suunnitellessa, joten kaikki joukkueet pitävät tauon klo 13-14.45 ja pelit jatkuvat jatko-otteluilla siitä eteenpäin. Tarjoamme kahvit kaikille pelaajille tauon aikana (klo 13-14.30)

 

Joukkueet jaetaan alkusarjan perusteella A ja B- sarjaan. Lohkojen 1. ja 2. sijoittuneet pelaavat A- sarjan voitosta ja lohkojen 3. ja 4. sijoittuneet pelaavat B-sarjan voitosta. Ottelut alkavat lohkojen sijoille 7-10 sijoittuneiden karsinnalla, jonka jälkeen pelataan tavallinen Cup-muotoinen turnaus, jossa voittaja jatkaa ja häviäjän pelit loppuvat. Finaalit pelataan klo 17.20 alkaen. Turnauksen laajuudesta johtuen olemme lyhentäneet peliaikaa 20 minuuttiin. Joukkueita on 20 ja mukana hyvin laaja kirjo harrastejoukkueita.

Joukkueet jaetaan lohkoihin, jotka pelaavat yksinkertaisen sarjan. Tämän jälkeen jokaisen lohkon lohkon 1-2 parasta  lähtevät kisaamaan A-sarjan voitosta ja lohkon viimeiset B-sarjan voitosta cup-muotoisesti eli hävinneen joukkueen pelit päättyvät.

Pelitapa: Jokainen joukkue pelaa vähintään 4 ottelua 1*20 min. (riippuen joukkueiden määrästä). Pelit ovat 7v7 ja noudatamme SPL:n harrastesarjan sääntöjä. https://www.palloliitto.fi/helsinki/pelitoiminta/harrastejalkapallo/harrasteliiga/saannot-ja-ohjeet

Kummankin sarjan paras joukkue palkitaan pokaalilla ja mitaleilla  sekä   sijat 2. ja 3. palkitaan.

Turnauksen järjestää Valtin B-tytöt. Toiminnasta käytettävä tuotto käytetään kokonaisuudessaan tyttöjalkapalloilun hyväksi.

 Puma Areenalla on tarjolla runsas buffet & grilli sekä pukuhuonetilat ja katsomot. Turnauksen hinta on 150€ joukkue ja joukkueet otetaan mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Turnaukseen mahtuu mukaan max. 24 joukkuetta

 

Vahvistat osallistumisesi suorittamalla maksun  150€ tilille

FI97 4055 0011 4210 43

Valtti TB Itä United

Viestikenttään harrastejoukkueen nimi

Kaikki tuotto menee lyhentymättömänä tyttöjen juniorijalkapalloilun hyväksi.

 
Ilmoittautumiset ja yhteydenotot sähköpostiin

valttiturnaus@gmail.com

 

 

 

Tervetuloa mukaan turnaukseen!

 

Terv. Valtti TB Itä United

Mukana menossa

FC TerhAkat

TuPSLadies

FC Enkelit

Valtti Läri

Valtti Venus

FC Waka Waka

Maski Ladies

DegPy

HIFK Stadin Mimmit

FC Kontu Idän Helmet

Gasellit

MPS Pulmuset

KYIF Ladies

FC Viikingit

Pinkit Stringit

HFB

FC Disco

FC Mimmit

FC PinUppi

HJS Neverton