Marraskuun infokirje

Kennet Holmström
16.11.2015

Moi taas kaikille!

Syksy on jo kovaa vauhtia vaihtumassa talveen ja olemme saaneet nauttia varsin kohtuullisista fudissäistä. Katsoin juuri kymmenen päivän ennustetta ja pieni lumen vaara siellä loppupäässä on mutta mitään ihan hirveää myräkkää ei ainakaan ihan oven takana pitäisi olla odottamassa. Tämähän on varsin hyvä juttu meille fudiksen ystäville.

Viime viikonloppuna palloilimme tyttöporukalla Eerikkilässä seuraleirillä. Lähemmäs sata 00-07-syntynyttä tyttöä oli mukana leirillä ja monet ensimmäistä kertaa tuolla suomalaisen jalkapallon kehdossa. Uskon, että kaikilla oli mukava viikonloppu ja saimme roppakaupalla hyvää valttifiilistä tytöille. Kiitokset Jarmolle ja Aikulle leirin suunnittelusta ja kaikille muille valkuille ja huoltajille panoksestanne leirillä. Valtin tyttöfudis näyttää tällä hetkellä todella hyvältä. Meillä on laadukasta toimintaa ja paljon sitoutuneita tekijöitä, joten tästä on hienoa jatkaa eteenpäin.

IHUn puolella on avoimet harkat nyt takana päin. Kivasti oli eri ikäluokissa joukkueisiin pyrkijöitä. On hienoa nähdä, että "IHU-brändi" kiinnostaa ja pelaajat haluavat mukaan toimintaan. Jokaiseen joukkueeseen taisi nousta muutama uusi pelaaja. Nyt voimme sitten alkaa keskittyä joukkueiden kehittämiseen.

Jalkapallojaoston kauden päättäjäiset pidetään Vartiokylän työväentalolla sunnuntaina 22.11 kello 11-13. Muistakaa, että aika tosiaan aikaistettiin, jotta joukkueet ehtivät Pallomyllytreeneihin vielä päättäjäisten jälkeen.  

Fanikamaa tuodaan takuulla päättäjäisiin myytäväksi mutta niitähän saa toki myös täältä toimistolta. Eli isoa ja pientä huivia, fanipipoa, tuubihuivia, viirejä yms yms. Käykää ostamassa itsellenne niin saadaan lisää Valttinäkyvyyttä katukuvaan.

Roistoistakin voisin tässä samalla varoittaa. Eli taas on pitkäkyntisiä ollut liikkeellä kentällä. Onneksi juuri eilen eräs jäi kiinni ja saatettiin poliisin hoiviin ja tavarat saatiin palautettua. Mutta tosi tärkeää on siis, että pidämme pukkarit kiinni jos ja kun sinne jätetään kamoja. Joukkueet, pitäkää tästä huolta sillä päivystäjä on usein kentällä valmentamassa tai tekemässä muita töitä.

Lopuksi vielä onnittelut kaikille taitokisoissa onnistuneille. Saimme kaksi piirin mestaruutta ja kolme pelaajaamme on käsittääkseni osallistumassa valtakunnallisiin taitokisoihin. Hienoa! Taitomerkit sitten sunnuntaina kauden päättäjäisissä.

Nyt kaikille oikein mukavaa alkanutta viikkoa ja marraskuun loppua!

Kennu