IHU-malli uudistuu

Kennet Holmström
8.12.2015

IHU kokonaan Valtin alaisuuteen, Viikingit lopettavat yhteistyön

Viikingit lopettaa IHU-yhteistyön

FC Viikingit ovat päättäneet lopettaa IHU-yhteistyön Valtin kanssa. Päätöksestä sovittiin 7.12 yhteistyöpalaverissa Puotilassa, Valtin toimistolla.

Irtautumisen syyksi Viikkarit kertoivat seuran omien joukkueiden näivettymisen IHU-toiminnan takia. Valtissa olemme todella pahoillamme, että Viikingit ovat päätyneet tähän ratkaisuun.

Viikinkien irtaantumisen seurauksena jatkamme IHU-toimintaa Valtissa kuten ennenkin. Valitettavasti IHU-pelaaja ei enää voi olla Viikinkien jäsen vaan toivotamme kaikki halukkaat  siirtymään Valttiin. Tulemme jatkossa Valtissa hakemaan yhteistyöjoukkueita, jotka haluavat päästä mukaan IHU-brändin toimintaan ja nostaa joukkueensa tasoa yhdessä, laadukkaasti.
 

Tulemme siis jatkamaan toimintaamme Valtti/IHU01, Valtti/IHU02, Valtti/IHU03 sekä Valtti/IHU04-nimisinä korkeimmalla mahdollisella tasolla.


Pyrimme siihen, että tämä muutos ei näkyisi pelaajien suuntaan millään tavalla. Valtin asema ja toimintamallit ovat tällä hetkellä todella vahvoja ja lähdemme kehittämään toimintaamme ja pelaajiamme edelleen laadukkaasti.