IHU-valmentajia vahvistamaan seuramme valmennusta

Kennet Holmström
18.3.2016


Juha-Pekka Pantsu ja Mika Sandberg ovat jo jonkin aikaa olleet vahvistamassa IHU-valmennusta. Esitelläänpä herrat!

Valtin hallinnoimaan ja organisoimaan IHU-toimintaan on viime syksyn jälkeen saatu uusia resursseja valmennuspuolelle. Mika Sandberg ja Juha-Pekka Pantsu ovat olleet kauden alusta mukana C15-joukkueessa sekä muussakin IHU-valmennuksessa ja sen suunnittelussa.

Mika Sandberg on ollut mukana kehittämässä ja synnyttämässä IHU-toimintaa jo useamman vuoden ajan mm. edellisessä toimessaan FC Viikinkien valmennuspäällikkönä sekä FC Viikinkien miesten edustusjoukkueen päävalmentajana. Tällä kaudella Mika vastaa B2D-sarjan IHU-joukkueen valmennuksesta sekä toimii toisena valmentajana IHU C15-joukkueessa.

Sandberg toimii IHU-valmennuksen lisäksi Uudenmaan ja Helsingin piirien valmennus- ja koulutustoiminnoissa piirijoukkuevalmentajana sekä D - UEFA B tasojen valmennuskouluttajana. Sandberg on myös alueellisen pelaajakehitysvaliokunnan jäsen. Sandberg on koulutukseltaan UEFA A valmentaja.

Juha-Pekka Pantsu vastaa IHU C15-joukkueen mv-valmennuksesta sekä osallistuu sen lisäksi laajemminkin vanhimpien IHU-joukkueiden mv-valmennukseen ja seuran valmennuksen kouluttamiseen.

Pantsu siirtyi IHU-toimintaan FC Viikinkien miesten edustuksen riveistä samaan aikaan Sandbergin kanssa. Pantsu on myös Helsingin ja Uudenmaan piirien mv-valmentaja sekä kouluttaja. Pantsu on koulutukseltaan UEFA B ja MV2 valmentaja.

Toivottamme Sandbergin ja Pantsun tervetulleiksi mukaan toimintaan!