Helsinki cupista kaksi mitalia - T05 IHU pelaa huomenna finaalissa!!

Kennet Holmström
15.7.2016

Valtin mitaliputki jatkui tämänkin vuoden Helsinki cupissa

Tämän viikon Helsinki cupia on pelattu menestyksekkäästi. Valttilaiset ovat pitäneet kiinni muutaman vuoden kestäneestä mitaliputkesta tuloksena 2 mitalia tämän vuoden turnauksesta.

Tyttöjen IHU05 varmisti ensimmäisenä mitalinsa. Tytöt voittivat eliittilohkonsa neljällä voitolla ja yhdellä tasurilla. Puolivälierissä tuli selkeä voitto ja kun tämän päiväisessä välierässäkin vaikea vastustaja, tansanialainen FC Vito kaatui pilkuilla, on tytöt valmiita finaaliin. Finaali huomenna lauantaina kello 16:50!! Kaikki valttilaiset ja s-v:läiset mukaan kannustamaan tyttöjä. Samalla voimme tietysti kiittää SV:tä hedelmällisestä yhteistyöstä!! Finaalissa vastaan asettuu HJK city.

Myös IHU01 nappasi tämän päiväisellä puolivälierävoitollaan kauan kaivatun Helsinki cup-mitalin. Pojat kaatoivat Honka mustan komeasti 3-1 ja pääsivät ansaitusti välieriin. Välieräeksotiikkaa tarjosi sitten brasilialainen Jockey ja näyttivät samalla kaapin paikan. Brasseille ansaittu voitto ja IHUlle pronssimitalit käteen. Kirjaimellisesti mitalit jaetaan käteen huomenna lauantaina kello 14:00 alkavan C15-finaalin jälkeen, joten mikäli kannustusjoukot ovat paikalla katsomassa finaaleja niin tuolloin kannattaa olla paikalla tuulettamassa tätäkin palkintoa.

Lisää Helsinki cup-kuulumisia heinäkuun infokirjeessä piakkoin.