T06 Alandia cup pronssille

Kennet Holmström
23.6.2017


Alandia cupissa Valtilla hieno osanotto.

Ahvenanmaalla pelattava Alandia cup keräsi taas kokoon 11-vuotiaita ympäri Suomea ja ruotsinkinmaata. Valtti oli hienosti edustettuna kun P06 oli kahdella jengillä mukana ja T06 yhdellä. Yhteensä joukkueita oli pojissa 76kpl ja tytöissä 29kpl.

Pojissa FC-joukkue onnistui mainiosti ja kampesi itsensä alkulohkonsa kakkoseksi häviten vain ruotsalaiselle Vendelsölle niukasti 1-2. Jatkopeleissä kaatui vielä HJK Kannelmäki ensimmäisellä kierroksella ennen kuin seinä tuli vastaan Allsvenskanista tutun Hammarbyn muodossa.

AC-joukkueelle tuli muutama niukka tappio, jotka valitettavasti ratkaisi, että tie tällä kertaa päättyi alkulohkoon.

Molemmilla joukkueilla oli ilo saada myös ruotsalaisia vastustajia, mikä tietysti aina on hienoa kun kv-turnauksia pelataan.

Tytöt palloilivat alkulohkonsa varsin voitokkaasti ja pitivät oman maalin puhtaana maalierolla 37-0. Jatkopeleissä kaatui ensin LoPa 4-0 ja seuraavaksi NuPS 2-0. Stadi cup-voittaja EPS oli kuitenkin tytöille välierässä liikaa, josta poistuimme 0-4-häviöllä. Oli kuitenkin hienoa päästä näinkin pitkälle sillä kaikki finaalit pelattiin Wiklöf Holding Areenalla, jolla IFK Mariehamn pelaavat omat Veikkausliigan kotipelinsä. Pronssiottelussa kaadoimme sitten ONSin puhtaasti 3-0 ja tytöille pronssiset mitalit kaulaan. 

Onnea sekä tytöille, että pojille hienoista peleistä ja upeasta yhteishengestä Ahvenanmaalla!