Valtin ja IHUn tyttöjoukkueet vahvasti esillä Jyväskylän Hippoturnauksessa

Kennet Holmström
11.9.2017

T05 IHUlle tuplakultaa, T06 pronssia ja T07 hopeaa Jyväskylän suurturnauksesta

Valtti osallistui perinteisen isosti Jyväskylässä viikonloppuna pelattuun Hippoturnaukseen. Perinteinen turnaus kerää vuosittain isot joukot tyttöpelaajia ja taso on kova. Tänä vuonna olimme mukana 05-08-ikäluokissa.

05-tytöt olivat mukana kahdella IHU-joukkueella. Turnaus meni niin nappiin kuin saattoi mennä sillä molemmat joukkueet palasivat Helsinkiin sarjansa voittajina. IHU I voitti kilpasarjan kaatamalla finaalissa rakkaan ikivihollisemme TuPS/JäPS YJn 2-0. IHU II puolestaan voitti haastesarjan finaalissa RiPSin 3-0. Onnistuimme siis puolustamaan viime vuoden voittoa kilpasarjassa menestyksekkäästi ja päälle vielä haastesarjan voitto.

06-tytöt olivat mukana kahdella joukkueella haastesarjassa. Siellä Valtti AZ nousi hienosti palkintopallille sijoittuen kolmanneksi. ACn loppusijoitus oli 10. AZ kaatoi pronssiottelussa Pakilan Riennon.

07-tytöt puolestaan etenivät voitokkaasti läpi turnauksen kohdaten finaalissa EBKn. Loppuottelussa EBK oli tällä kertaa parempi lukemin 1-0 ja 07-tytöt lisäsivät menestyksekkääseen vuoteensa taas yhden hienon pystin, tällä kertaa hopeisen.

08-tytöt voittivat kaikki alkusarjaottelunsa enemmän tai vähemmän selkeästi. Jatkopeleissä tuli vielä voitto OHF:stä mutta tappio Kuusysiltä. Turnauksessa ei pelattu sijoituksista mutta jatkopelit olivat tasopelejä. 08-tytöt olivat myös mukana haastetasolla, jossa tuli vuorotellen voittoja ja tappioita ja taisi siellä yksi tasurikin olla tuloksissa.

Hieno turnaus kokonaisuutena kaikilta tytöiltä.