Valtin kasvatti Olympiakisoihin!

Kennet Holmström
29.1.2018

Anton Lindfors mukaan olympiakisoihin. Lumilautakrossissa "Valttiväriä".

Valtin kasvatti Anton Lindfors on mukana Olympiakisojen lumilautakrossissa. Anton pelasi Valtin erinomaisessa 91-syntyneiden poikien joukkueessa usean vuoden ja muistelee, että lopetti futiksen 14-vuotiaana kun alkoi tulla menestystä lumilautakrossissa ja laji vei sitten mukanaan. Edelleenkin futis kuitenkin kiinnostaa kovasti.

Anton muistelee, että menestystäkin tuli kivasti. Helsinki cupissa ja piirisarjoissa tuli hyviä sijoituksia. Lisäksi joukkue koostui tosiaan ihan täysin valttilaisista pelaajista eikä kuten monella muulla joukkueella koottuja porukoita useasta seurasta.

Veri vetäisi edelleen futiskentälle mutta loukkaantumiset kuulemma haittaavat pelaamista. Niinpä Antonia saattaa nähdä suomifutiskatsomoissa tasaisin välein.

Kohti Korean olympiakisoja Anton lähtee luottavaisena. Luvassa on hänen uransa toiset olympiakisat. Rinne ja rata sopii Antonin laskutyyliin, joten rennosti voi lähteä kisoihin antamaan parastaan. Tavoite on menestyä kisoissa mutta samalla pitää hauskaa. Erinomainen asenne!

Valtti toivottaa Anton Lindforsille onnea ja menestystä olympiakisoihin!