INFO

Historian neljäs Valtti P03 järjestämä kevät-turnaus pelataan perinteisesti Toukokuun puolivälissä Puma-areenalla, Rantakartanontie 14. Liiga, Ykkönen ja Haaste -tasot pelaavat kaksipäiväisen turnauksen 16.5.-17.5. ja Harraste-taso yksipäiväisen Helatorstaina 14.5.

Pelitapa: Turnauksessa on neljä eri tasoa: Liiga (Taso 1), Ykkönen (Taso 2), Haaste (Taso 3) ja Harraste (Taso 4). Pelit pelataan 9v9, peliaika on 2 x 15 min pl.sarjojen loppuottelut ja pronssiottelut 2*20 min (Harrastetaso 2*15 min.), normaali paitsio. Joukkueet jaetaan 4-5 joukkueen lohkoihin, joissa pelataan ensin yksinkertainen sarja ja sen jälkeen sijoitusotteluita. Liiga, Ykkönen ja Haaste-sarjoissa lohkojen kahdelle parhaalle 2 sijoitusottelua ja muille 1. Harrastesarjassa kaikille 2 sijoitusottelua. Alkulohkossa sijoitukset ratkaistaan tasapisteissä seuraavasti:

  1. Keskinäisen ottelun tulos
  2. Kaikkien pelien maaliero
  3. Tehdyt maalit
  4. Arpa

Palkinnot: Voittajille pokaali ja sarjojen kolmelle parhaalle joukkueelle mitalit (14kpl/joukkue).

Ilmoittautuminen ja osallistumismaksu: Valtti CUP -ilmoittautumiset lähetetään sähköpostilla osoitteeseen: veijo.kammonen(at)kolumbus.fi, viestiin joukkueen nimi ja toivottu taso: Liiga, Ykkönen, Haaste tai Harraste. Kaksipäiväisten turnausten: Liiga, Ykkönen ja Haaste osallistumismaksu on 245 eur/joukkue ja yksipäiväisen Harraste-tason 160 eur/joukkue.

Turnauspalvelut: Turnaustoimisto palvelee kaikkia turnausvieraita ja päivittää tulokset sarjakohtaisille www-sivuille koko ajan turnauksen edetessä. Turnauspaikalla on tarjolla buffetin ja grillin antimia. Lisäksi turnauspaikalla on oheisohjelmaa.

Ilmoittautuneet joukkueet (Tilanne 8.2.2015):

LIIGA (10/10 joukkuetta, kysy varapaikkoja): FC Reipas Oranssi, FC Legirus Inter, Honka Barca, Honka Haaste, Kontu Sininen, KTP Vihreä, MPS, PK-35, FC Petrozavodsk (RUS) ja Valtti.

YKKÖNEN (10/10 joukkuetta, kysy varapaikkoja): FC Kasiysi Valkoinen, FC Legirus Inter Sininen, FC Viikingit, Kontu Valkoinen, KTP Valkoinen, MPS Keltainen, Sibbo Vargarna 03, Sibbo Vargarna 04 Sininen, Valtti AC ja Valtti AZ.

HAASTE (10/10 joukkuetta, kysy varapaikkoja): FC Kasiysi Vihreä, FC Viikingit Sininen, Kontu Vihreä, KTP Viheävalkoinen, PuiU, Sibbo Vargarna 03 Keltainen, Sibbo Vargarna 04 Keltainen, TiPS Vintiöt, TuPS-Kp75 YJ ja Valtti.

HARRASTE (8/8 joukkuetta): HOOGEE-Espa YJ2, HyPS AC, KoiPS Valkoinen, MPS Punainen, PK-35 P03/2, PPJ Finland, TiPS United Vihreä ja Valtti.

Lisätietoa turnauksesta: Valtti P03, Joukkueenjohtaja Veijo Kammonen, p. 050 549 5585