Tietoa uusille pelaajille

Uuden pelaajan tietopaketti

 

Tässä perustiedot joukkueestamme, peleistä, maksuista jne

HARJOITUKSET, PELIT ja ILMOTTAUTUMINEN

Joukkueen harjoitusajat löytyvät täältä

Jalkapallon piirisarjan otteluita on keväällä ja syksyllä noin kerran viikossa. Lisäksi joukkueilla on säännöllisesti harjoituspelejä. Keväällä ja syksyllä osallistumme joukkueenjohdon ja valmennuksen valitsemiin turnauksiin. Kesällä osallistumme perinteisesti ainakin Hesa Cupiin.

Kaikkiin peleihin ja turnauksiin lähetämme aina kutsut sähköpostitse jalkkis.netin kautta. Saatte ohjeet jalkkis.netin käyttöönottoa varten kun olette ilmottautuneet joukkueeseen täältä.

 

Kustannukset:

Valtin seuramaksu vuonna 2018 on 190 euroa.

P03 Ikäluokan kuukausimaksu kaudella 2017-2018 on 45 eur/kk.

Kuukausimaksut laskutetaan yleensä 3 kk välein ja veloitus alkaa ensimmäisen kokonaisen kk:n alusta. Kuukausimaksu kattaa valmennuksesta ja olosuhteista (kenttävuorot jne) aiheutuneet kustannukset.

Lisäksi jokaisella pelaajalla täytyy olla pelipassi ja vakuutus, sen hankkii seura ja sitä varten teidän tulee ilmoittaa pelaajan henkilötunnus joukkueenjohtajalle.

ILMAN PELIPASSIA JA VAKUUTUSTA EI VOI OSALLISTUA JOUKKUEEN TOIMINTAAN!!!

PELIT JA TURNAUKSET:

Ikäluokassa on tällä hetkellä ~50 pelaajaa, jotka on jaettu/jaetaan kolmeen joukkueeseen. Kuhunkin peliin nimetään kerrallaan 14-16 pelaajaa, ilmottautumisten perusteella. Ilmottautuminen tapahtuu jalkkis.netin kautta.

Pelaajille annetaan mahdollisimman tasaisesti mahdollisuuksia osallistua peleihin, mutta seuraavat ehdot ovat voimassa:

  • Kaikki joukkueen maksut on oltava maksettuna
  • Pelaajan on osallistuttava säännöllisesti joukkueen harjoituksiin. Mahdollisista poissaoloista, varsinkin säännöllisistä, on ilmoitettava joukkueenjohtajalle.
  • Pelaajan on osoitettava riittävät taidot, halu ja into joukkueessa pelaamiseen. Myös harjoitusaktiivisuus,  osallistuminen ja yrittäminen harjoituksissa huomoidaan joukkuetta nimettäessä.

 

PELIASU

 

Turnauksiin ja peleihin osallistuvan pelaajan on hankittava peliasu, eli Valtin pelipaita, shortsit ja pelisukat. Asu ostetaan Intersport Puhoksesta, joka myös huolehtii lisämaksusta tarpeellisista painatuksista. Pelipaitaan painetaan Valtin logo ja pelinumero, ei pelaajan nimeä.
Suositellaan hankittavaksi myös musta vieraspelipaita.

 

VAPAAT PELINUMEROT:

 

Uusi pelata voi valita itselleen vapaana olevan pelinumeron, lista pelaajista ja numeroista löytyy jalkkis.netistä. Pelinumero on ilmoitettava joukkueenjohtajalle ENNEN kuin paita tilataan ja painetaan!!!  Jos paita on painatettu ilman joukkueenjohtajan hyväksyntää, ei paita ole edustuskelpoinen. Tällä vältetään sekaannukset ja saman numeron päätyminen kahdelle pelaajalle.

Lisätietoja joukkueenjohtaja Juuso Pesola, puh. 040 505 4519, juuso.pesola@GMAIL.COM