Uusille pelaajille

 

TERVETULOA MUKAAN VALTIN 2007 SYNTYNEIDEN POIKIEN TOIMINTAAN!

 

Valtin -07 ikäluokan toiminta on urheilullisesti ja kasvatuksellisesti tavoitteellista ottaen toiminnassaan huomioon pelaajien ikä- ja kehitystason. Tavoitteemme on tarjota mahdollisuus tutustua lajiin, kehittyä pelaajana ja ryhmän jäsenenä sekä viettää mukavia ja kannustavia hetkiä jalkapallon parissa.

Joukkue on jaettu harjoitusryhmiin, joissa pyritään ottamaan huomioon kunkin pelaajan taso ja kehitysvaihe. Koko joukkue harjoittelee yhdessä, kaikkiin ryhmiin panostetaan ja jokaiselle järjestetään peliaikaa. Ryhmistä vastaa vastuuvalmentaja.

Ilmoittautuminen joukkueeseen

ilmoittautuminen tapahtuu Valtin P07-joukkueen verkkosivuilta (http://www.valtti.info/joukkueet/pojat/pojat-2007/).Ilmoittautumisen jälkeen saat tunnukset Jalkkis.net -palveluun. Muistathan ilmoittautumisen yhteydessä täyttää myös sähköpostiosoite-kentän. Näin varmistamme tiedonkulun.

Valmennus

Joukkueen vastuuvalmentaja on Valtin seuravalmentaja Niko Korpelainen. Lisäksi valmentajina toimivat Valtin junioripäällikkö Sami Lehtiniemi ja Jan Hedberg. Lisäksi mukana on joukko innokkaita vanhempia.

Harjoitukset ja pelit

Valtin kotikenttä on Puotilan tekonurmikenttä (Rantakartanontie 14). Joukkue harjoittelee n. 3 kertaa viikossa. Tarkista kulloinkin voimassa olevat harjoitusvuorot joukkueenjohtajalta.

Lisäksi osallistumme piirisarjaan, talviliigaan ja useisiin turnauksiin.

Varusteet

Harjoituksissa varustuksen tulee olla säänmukainen liikuntavarustus. Jokaisella tulee olla nappulakengät ja säärisuojat. Harjoituksiin otetaan aina mukaan oma pallo (koko 3) sekä juomapullo (vettä).

Pelivarustukseen kuuluu Valtin Keltavihreä edustuspaita, vihreät shortsit sekä pelisukat (2 paria, keltainen ja vihreä, edustusasussa oikeassa jalassa vihreä sukka, vasemmassa keltainen). Kaikki edustusasun vaatteet ovat Puman tuotteita. Suosittelemme myös kakkospelipaidan hankkimista (musta lyhythihainen).

Valtin varusteita myy ja niiden hankinnassa neuvoo Intersport Puhos. Valtin jäsenet saavat normaalihintaisista tuotteista 15% alennusta, joten hanki lapsellesi jäsenkortti Valtin toimistolta.

Puhoksesta voi tilata joukkuelogon ja pelinumeron painatuksen paidan oston yhteydessä (jos olet jo saanut numeron) tai jälkikäteen. Pelinumeron myöntää joukkueen johto. Pelinumeroa voi toivoa vapaana olevista numeroista. Käytössä olevat numerot näet parhaiten jalkkiksen sivuilta.

Kausimaksut

Valtin seuramaksu vuonna 2016 on 185 €.

P07-joukkueen kuukausimaksu on 30 €/kk, joka veloitetaan aina 3 kk:n välein.

Laskut toimitetaan vanhemmille Jalkkis.net -palvelun kautta.

Muut maksut

Jokaisella joukkueen jäsenellä tulee olla Palloliiton Pelipassi, johon sisältyy vakuutus. Pelipassi tilataan aina vuoden alussa joukkueen toimesta keskitetysti pelaajille, ja laskutetaan kuukausimaksujen yhteydessä. Ilman pelipassia ei voi osallistua otteluihin.

Lisäksi joihinkin turnauksiin liittyy turnausmaksu.

Tiedotus- ja yhteydenpitokanavat

Valtti P07-joukkueen pääasiallinen tiedotuskanava on Jalkkis.net -palvelu. Jalkkis.netin kautta hoidetaan tiedotus- ja maksuliikenne. Jalkkis.netistä löytyy joukkueen tapahtumakalenteri sekä yhteystiedot. Jalkkis.netissä kutsutaan pelaajat otteluihin ja turnauksiin, vastaavasti vanhemmat ilmoittavat pelaajan osallistumisesta niihin jalkkis.netissä.

Valtin verkkosivustolta löydät myös joukkuetta koskevaa tietoa. P07-Joukkueen alasivun osoite on http://www.valtti.info/joukkueet/pojat/pojat-2007/.

Lisätietoja:

Joukkueenjohtaja Paavo Mattila

Puh. 0505458794

paavo.mattila@rakennusteollisuus.fi