Pojat 2014

Valttifest 15.8.2020

Tervetuloa Valtti P14-joukkueen sivuille!

Joukkueemme on noin seitsemänkymmenen 2014 syntyneen, iloisen ja reippaan pojan ryhmä, jota yhdistää innostus jalkapalloa ja liikuntaa kohtaan. Joukkuetoiminnasta saa myös paljon uusia kavereita. 

Tavoitteenamme on tarjota mahdollisuus tutustua lajiin, kehittyä pelaajana ja ryhmän jäsenenä sekä viettää mukavia ja kannustavia hetkiä jalkapallon parissa. Toimintamme on urheilullisesti ja kasvatuksellisesti tavoitteellista ottaen toiminnassaan huomioon pelaajien iän ja kunkin pelaajan oma kehitystaso. 

HARJOITUKSET
Harjoittelemme Puotilassa ja Myllypurossa.

MAANANTAI KLO 18-19 
Myllypuron liikuntapuiston tekonurmikenttä

Myllytontunpolku 1


KESKIVIIKKO KLO 17-18 
Puotilan tekonurmikenttä, kenttä 3

 Rantakartanontie 14


OTTELUT JA TURNAUSTOIMINTA
Keväällä 2022 aloitamme pelaamaan palloliiton piirisarjaa. Osallistumme kauden aikana myös eri turnauksiin sekä pelaamme harjoitusotteluita.

Joukkueen kaikki tiedossa olevat tapahtumat löydät kalenteristamme »


TERVETULOA MUKAAN
Otamme vastaan kaikki jalkapallosta innostuneet pelaajanalut ja aiempaa pelikokemusta ei tarvitse olla. Uudet pelaajat voivat tutustua joukkueen toimintaan kuukauden ajan maksutta. 

Ilmoita lapsesi mukaan joukkueen toimintaan tästä »

Harjoituksiin tarvitaan mukaan liikuntaan sopivat ja säänmukaiset vaatteet, vedellä täytetty juomapullo, pumpattu jalkapallo (koko 3), säärisuojat, nappulakengät sekä iloinen ja reipas mieli.