Pojat 2014

Valttifest 15.8.2020

Tervetuloa Valtti P14-joukkueen sivuille!

Joukkueemme on noin kahdeksankymmenen 2014 syntyneen, iloisen ja reippaan pojan ryhmä, jota yhdistää innostus jalkapalloa ja liikuntaa kohtaan. Joukkuetoiminnasta saa myös paljon uusia kavereita. 

Tavoitteenamme on tarjota mahdollisuus tutustua lajiin, kehittyä pelaajana ja ryhmän jäsenenä sekä viettää mukavia ja kannustavia hetkiä jalkapallon parissa. Toimintamme on urheilullisesti ja kasvatuksellisesti tavoitteellista ottaen toiminnassaan huomioon pelaajien iän ja kunkin pelaajan oma kehitystaso. 

HARJOITUKSET
Harjoittelemme talvikaudella 2022-2023 Puotilassa, Myllypurossa ja Kontulassa. Talvikausi kestää marraskuusta maaliskuun loppuun.

PERJANTAI KLO 16-17 
Puotilan  tekonurmikenttä

Rantakartanontie 14


SUNNUNTAI KLO 10-11
Myllyhalli, Myllypuron liikuntapuisto
Myllytontunpolku 1


VAPAAEHTOISET TEKNIIKKAHARJOITUKSET
KESKIVIIKKO KLO 17-18.30
Helsingin yhteislyseon (HYL) liikuntasali
Rintinpolku 2


OTTELUT JA TURNAUSTOIMINTA
Talvikaudella 2022-2023 pelaamme Talviliigaa ja palloliiton futsal-sarjaa . Osallistumme kauden aikana myös joihinkin turnauksiin sekä pelaamme harjoitusotteluita.

Joukkueen kaikki tiedossa olevat tapahtumat löydät kalenteristamme »


TERVETULOA MUKAAN
Otamme vastaan kaikki jalkapallosta innostuneet pelaajanalut ja aiempaa pelikokemusta ei tarvitse olla. Uudet pelaajat voivat tutustua joukkueen toimintaan kuukauden ajan ilman kuukausimaksua. Tilaamme uudelle pelaajalle harjoittelun alussa vakuutuksen ja pelipassin, joiden yhteishinta on 31 euroa.

Ilmoita lapsesi mukaan joukkueen toimintaan tästä »

Harjoituksiin tarvitaan mukaan liikuntaan sopivat ja säänmukaiset vaatteet, vedellä täytetty juomapullo, pumpattu jalkapallo (koko 3), säärisuojat, nappulakengät sekä iloinen ja reipas mieli.

MAKSUT KAUDELLA 2022-2023

  • Kuukausimaksu kaudella 2023 on 45 €/kk
  • Pelipassi 27 € ja vakuutus 4 € (maksetaan kerran vuodessa)
  • Valtin seuran kausimaksu 193e (maksetaan kerran vuodessa)
  • Turnausmaksut sisältyvät kuukausimaksuun (ml. Helsinki Cup)

Pidätämme oikeuden mahdollisiin hintamuutoksiin.