Pojat 2014

Valttifest 15.8.2020

Tervetuloa Valtti P14/15 -joukkueen sivuille!

Joukkueemme on noin kuudenkymmenen 2014 ja 2015 syntyneen, iloisen ja reippaan pojan ryhmä, jota yhdistää innostus jalkapalloa ja liikuntaa kohtaan. Joukkuetoiminnasta saa myös paljon uusia kavereita. 

Tavoitteenamme on tarjota mahdollisuus tutustua lajiin, kehittyä pelaajana ja ryhmän jäsenenä sekä viettää mukavia ja kannustavia hetkiä jalkapallon parissa. Toimintamme on urheilullisesti ja kasvatuksellisesti tavoitteellista ottaen toiminnassaan huomioon pelaajien iän ja kunkin pelaajan oma kehitystaso. 

HARJOITUKSET

Harjoittelemme Puotilan ja Myllypuron tekonurmikentillä:

P14-joukkue
Tiistai klo 17-18
Puotilan tekonurmi, Rantakartanontie 14

P15-joukkue
Keskiviikko klo 17-18 Puotilan tekonurmi, Rantakartanontie 14

Yhteisharjoitukset
Sunnuntai 10-11
Myllypuron liikuntapuiston tekonurmikenttä, Myllytontunpolku 1

OTTELUT JA TURNAUSTOIMINTA
Pelaamme talvella 2020-2021 Talviliigaa useammalla joukkueella sekä osallistumme erilaisiin turnauksiin ja yksittäispeleihin läpi kauden. 

Joukkueen kaikki tiedossa olevat tapahtumat löydät kalenteristamme »

 

TERVETULOA MUKAAN
Otamme vastaan kaikki jalkapallosta innostuneet pelaajanalut ja aiempaa pelikokemusta ei tarvitse olla. Uudet pelaajat voivat tutustua joukkueen toimintaan kuukauden ajan maksutta. 

Ilmoita lapsesi mukaan joukkueen toimintaan tästä »

Harjoituksiin tarvitaan mukaan liikuntaan sopivat ja säänmukaiset vaatteet, vedellä täytetty juomapullo, pumpattu pallo (koko 3), säärisuojat, nappulakengät sekä iloinen ja reipas mieli.