Pojat 2014

Seuraa meitä Instagramissa: Valttip2014


Joukkueemme on noin yhdeksänkymmenen 2014 syntyneen, iloisen ja reippaan pojan ryhmä, jota yhdistää innostus jalkapalloa ja liikuntaa kohtaan. Toimintamme on urheilullisesti ja kasvatuksellisesti tavoitteellista ottaen toiminnassaan huomioon pelaajien iän ja kunkin pelaajan oma kehitystaso. 

Uudet pelaajat

Ikäluokkamme tarjoaa kuukauden ilmaisen kokeilujakson uusille pelaajille. Ikäluokkaan voi tulla kokeilemaan jalkapalloa ensimmäistä kertaa tai hakemaan lisähaasteita pidempään jatkuneelle harrastukselle. Aloituskuukauden valmennus seuraa pelaajaa ja osoittaa oikean tasoisen toimintaryhmän pelaajalle oman kehittymisen tueksi. Aloituskuukauden aikana voitte tehdä rauhassa päätöksen harrastuksen jatkamisesta joukkueessamme. 

Muiden lajien harrastaminen ei ole este harrastamiselle ikäluokan millään tasolla. Useamman harrastuksen yhdistävä harjoitusohjelma sovitaan yhteistyössä joukkueen vastuuvalmentajan, pelaajan ja vanhempien kanssa.

Ilmoittaudu mukaan toimintaamme tästä 

Sovi ensimmäisistä harjoituksista joukkueenjohtajan kanssa.

Joukkueen toiminta

Harjoitukset

Harjoittelemme kesäkaudella 2023 Puotilassa ja Herttoniemenrannassa. Kesäkausi kestää huhtikuusta lokakuun loppuun. Talvikauden vuoromme marraskuusta maaliskuun loppuun ovat työn alla. 

MAANANTAI KLO 17-18
Herttoniemenrannan tekonurmikenttä
Paasivaarankatu 9

KESKIVIIKKO KLO 17-18
Puotilan  tekonurmikenttä
Rantakartanontie 14


PERJANTAI KLO 16-17 
Puotilan  tekonurmikenttä
Rantakartanontie 14

Ottelut ja turnaustominta 

Kesäkaudella 2023 pelaamme Suomen palloliiton P10- ja P9-ikäluokkien eteläisen alueen piirisarjaa.  Osallistumme kauden aikana myös lukuisiin turnauksiin sekä pelaamme harjoitusotteluita. 

Joukkueen kaikki tiedossa olevat tapahtumat löydät kalenteristamme »

Maksut kaudella 2022-2023

  • Kuukausimaksu kaudella 2023 on 45 €/kk
  • Pelipassi 27 € ja vakuutus 4 € (maksetaan kerran vuodessa)
  • Valtin seuran kausimaksu 193e (maksetaan kerran vuodessa)
  • Turnausmaksut sisältyvät kuukausimaksuun (ml. Helsinki Cup)

Pidätämme oikeuden mahdollisiin hintamuutoksiin.