2013 elokuu

Moi!

Elokuun 17. päivä tehtiin seurahistoriaa kun järjestimme ensimmäistä kertaa musiikkitapahtuman Puma Areenalla. Valttifestiä juhlittiin varsin vaihtelevassa säässä mutta erittäin hyvällä fiiliksellä. Jonkinlaisesta sukseesta voidaan puhua, sillä tapahtumasta tuli paljon positiivista palautetta ja mukana olleilla tuntui kaikilla olevan sellainen täpinä, että järjestetäänhän uudestaan ensi vuonna. Kun talouskin meni plussalle niin uskon, että voimme varautua rokkaamaan myös 2014 - tämä tosin ei ole lupaus...

Tässä kohtaa onkin paikallaan nostaa jalustalle Pasi Kylliäinen, joka toimi tapahtuman priimus moottorina ja teki erittäin kovan työn, jotta homma toimisi. Kiitos Pasi kovasti ja toivottavasti olet mukana taas ensi vuonna, jos vain saamme luvan järjestää tuolloinkin.

Lämmin kiitos myös sille suurelle joukolle, joka oli vapaaehtoisesti järkkäämässä ja avustamassa tapahtumassa. Saimme mielestäni hienon konsertin aikaiseksi ja yhteisen tekemisen kautta kenttä tulvi hyvää Valttifiilistä. Kiitokset tietysti myös kaikille bändeille ja roudareille ja muuten mukana olleille. Iso porukka lähti mukaan tekemään tapahtumaa ihan talkoohengellä ja siksi nettosimmekin pienen summan pelaajien hyväksi.

 

Syksy lähenee askel askelelta ja vähitellen ollaan jo suunnittelemassa talvivuoroja. Ja eiköhän se talvi sieltä tule ja sulje ykköskenttämme, joten joudumme sitten taas pärjäämään vain kahdella pikkukentällä kun vuoroja jaellaan. Suurimmaksi osaksi tulemme siis harjoittelemaan - kuten ollaan totuttu - Puma areenalla myös talvella. Koulusaleja saimme varattua jonkin verran ja tavoite, että niitä pääsee käyttämään seuran pienimmät palloilijat. Myös Pallomyllyvuoroissa tulemme panostamaan sekä pienimpiin, että tyttöpuolelle. Tietysti pitää ensin katsoa mitä on ylipäätäänkään tarjolla ja sitten jaamme vuorot mahdollisimman tasapuolisesti. Myös Kartanon kenttää tullaan saamaan käyttöön, joten sieltä varmasti saamme vielä lisätunteja. Joka tapauksessa kenttä tulee olemaan varsin täynnä talvella sillä meillä taitaa olla ennätysmäärä ison kentän tarvetta. Emmekä tietenkään unohda myöskään ulkopuolisia asiakkaitamme.

 

Koulujen alku on ainakin allekirjoittaneelle näkynyt uusien pelaajien muodossa. Tämä on tietysti erinomainen asia. Silti meidän pitää edelleenkin muistaa mainostaa itseämme ja tarttua jokaiseen potentiaaliseen uuteen pelaajaan. Joukkueissa on tilaa ja niitä halutaan vielä isommiksi, joten tehdään kovasti töitä pelaajamäärän kasvattamiseksi.

Syksyllä tulee myös jatkuvuutta Itä-Helsinki United toiminnalle kun IHU02 aloittaa toimintansa. Ensimmäisiä treenejä on jo pidetty ja joukkueessa on positiivinen tekemisen meininki. On ollut hienoa kuulla miten ulkopuoliset jo puhuvat IHU01:stä, että se on kova jengi. Olemme kivasti niittäneet mainetta jalkapallopiireissä ja olen varma, että IHU02:n myötä saamme lopullisesti osoitettua, ettei huippupelaajan tarvitse matkata kauas ja maksaa itsensä kipeäksi pelatakseen huippujoukkueessa. Uskon, että Itä-Helsinki United-toiminta lähentää meitä yhteistyöseuroja (Valtti, Kontu, Viikingit) ja helpottaa myös yhteisjoukkueiden pystyttämisen muillekin tasoille, mikäli sellaiselle tulee tarvetta. Pidän erittäin tärkeänä, että jalkapalloa voi pelata, tasosta riippumatta, niin pitkään kuin itse haluaa.

 

Loppuun vielä muutama muistutus:

Mimmifudis jatkuu edelleen torstaisin kello 20-21. Nyt on ollut mukavasti mimmejä mukana, joten sinne mukaan vaan kaikki, jotka vähänkin kokevat kiinnostusta lajia kohtaan. Kynnys osallistua on matala ja kaikki saa lämpimän vastaanoton.

Veikkausta voi edelleen pelata Valtin kautta ja siten tukea toimintaamme. Www. valtti.info-sivuille on lisätty Veikkausbanneri, josta pääsee Veikkauksen sivuille pelaamaan. Nyt kun euroopan liigat taas pyörähtivät käyntiin on varmasti paljon mielenkiintoisia kohteita pelattavana.

Lisäksi tieto, että allekirjoittaneella on Puma Areenalla muutama Valtin peliasu kokoa 176 ja 116. Jos näille on tarvetta niin myyn mielelläni ne täältä käsin. Ehkä voisin jotain alennustakin antaa...

 

Eipä muuta tällä erää. Toivotaan, että saamme pelata syksyn hienossa säässä ja hyvällä fiiliksellä.

 

Terveisin.

 

Kennu