2013 lokakuu

Moi!

Syksy alkaa väkisin puskea päälle vaikkei sitä vielä oikein toivoisikaan. Ainakaan mitä kylmempiin säihin tulee... Varma syksyn merkki on myös se, että puhelimet alkavat käydä kuumina kun isommat seurat soittelevat hyvien pelaajien perään. Onneksi olen yhä useammin päässyt toteamaan, että perheet ovat tyytyväisiä Valtissa eivätkä halua lähteä keskustan seuroihin kalliimpien vuosimaksujen perässä. Varmasti myös Itä-Helsinki United-toiminta tukee, kuten sen on tarkoituskin, huippupelaajan pelaamista lähiseurassa. IHU-joukkueet ovat oiva porras taitavimmille valttilaisille. Siinä on nuorelle pelaajalle hyvä askelma ottaa vielä astetta kovemmalle tasolle.

Ollaan siis ylpeitä Valtistamme ja nautitaan jalkapallosta täällä idässä, lähiseurassamme. Oman seuran treeneissä ja myös omalla vapaa-ajalla.

Oma aikani on lähiviikkoina kulunut erityisesti talvivuorojen rustaamisessa. Saimme piirin vuoronjakotilaisuudessa muutamia vuoroja Pallomyllystä ja Kartanon kentältä. Näitä olen yrittänyt jakaa sopivasti, joukkueiden toiveiden mukaisesti, yhdessä oman Puma Areenamme vuorojen kanssa. Ajatus on, että siirrymme talvivuoroihin sitten kun sää meidät siihen pakottaa, joten varaudutaan kaikki siirtymään lyhyelläkin varoitusajalla uusiin vuoroihin. Pallomyllyvuorot tosin tulee voimaan jo 14.10, joten niihin siirrytään jo aikaisemmin. Kartanon vuorot taas astuvat voimaan 28.10, joten jojot saavat pitää kielensä keskellä suuta kun päivittävät tapahtumia jalkkikseen.

Varusteista on pitänyt muistuttaa jo muutamaan otteeseen, että muistakaa, aina kun ostatte Puma-tuotteita Puhoksesta, muistuttaa myyjää siitä, että tämä pistää ostoksen Valtin Puma-tilille. Eli kaikki Puma-ostoksemme kerryttää hyvitteitä Valtille, joilla sitten saamme etuja seuralle.

Syksy on myös taitokisojen aikaa. Nyt kaikki treenaamaan niitä lajeja ja toivottavasti mahdollisimman runsaslukuisina osallistutaan piirinkin kisoihin. Meillä on saavutettujen merkkien määrä aika monena vuonna lisääntynyt, joten jatketaan putkea tänäkin vuonna.

Lisäksi tiedoksi, että tavoitteena on pitkästä aikaa järjestää seuran päättäjäiset marraskuussa. Mitään en lupaa mutta yritämme...

Syksynjatkoa toivottaen.

Kennu