2014 heinäkuu

Moi,

Helsinki cup on nyt pelattu ja on lomailun aika. Allekirjoittanut lomailee ainakin pari viikkoa. Mikäli tulee kiireellistä asiaa laitathan sähköpostin. Pyrin lukemaan sähköposteja tasaisin väliajoin.

Mutta palataan Helsinki cupiin. Siellä näimme nimittäin juuri sitä valttifiilistä, jota haluan jatkossakin nähdä. Oikeastaan koko infokirje pitäisi pyhittää P03-ikäluokalle sillä FC-joukkue paukutti itsensä finaaliin asti huikeilla peliesityksillä. On selvää, että finaaliin pääsy oli yllätys mutta oli mahtavaa paikan päällä Stadionin nurmella nähdä välierä VJS:ää vastaan ja todeta, että oikea joukkue meni finaaliin. Valtti oli ottelussa mielestäni selvästi parempi ja kahden maalin lisäksi osuimme kerran tolppaankin. Allekirjoittaneella oli taas liikutukseltaan vaikeaa kestää tilanne mutta yritin sentään parhaani, heh. Ja finaalipäivänä taas uudestaan vaikeaa kun Valtin eri ikäluokkia alkoi kerääntyä katsomoon omiamme kannustamaan. Aika ainutlaatuista tunnelmaa! Toivotaan, että saamme jatkoa tälle menestykselle jatkossakin ja saamme kokea samaa yhä useammin.

Finaalista sanottava, että vaikka lukemat olivat aika selkeästi HJK:lle niin saimme kuitenkin luotua 3 avopaikkaa ja oli huonoa tuuria, ettemme niistä rokottaneet vastustajaa. Pelin jälkeen pojat olivat luonnollisen pettyneitä mutta sanoisin, että tuskin meni kovinkaan kauaa kun hopea jo alkoi maistua herkulle.

Ei ole yksi, eikä kaksi kertaa kun olen P03:ia katsellut täältä lasikopistani ihaillen koko ikäluokan toimintaa, pelaajien asennetta ja toimihenkilöiden mahtavaa omistautumista. Mielestäni hopeamitalit ovat palkinto koko ikäluokalle, sen toimihenkilöille ja jokaiselle pelaajalle, joka päivästä toiseen on ollut treeneissä täysillä mukana. Vain osa voi olla kerralla mukana FC-joukkueessa mutta jokainen ikäluokan pelaaja on antanut tälle menestykselle oman panoksensa hyvällä harjoittelemisella. Ja tuloksethan ovat hyviä ikäluokan kaikilla tasoilla.

KIITOS POJAT!

Mikä hienointa ei Valtin menestys jäänyt vain poikien hopeaan vaan tulosta tuli myös muilla rintamilla. Kirkkaimmat mitalit menivät tyttöjen KoVa99-joukkueelle (Valtin ja Konnun yhteisjoukkue). Harmi kyllä ikäluokassa oli vain kolme joukkuetta mukana mutta se ei himmennä tyttöjen ykköstilaa.

Myös ikimenestyjämme T03-ikäluokka nappasi mitalit pudoten turnausvoittajalle välierissä.

LÄMPIMÄT ONNITTELUT myös kaikille menestystä maistaneille tytöille.

Myös useat muut joukkueemme menivät ylempään jatkosarjaan ja saavuttivat hyviä tuloksia. Tarkemmat tulokset löytyvät täältä: http://helsinkicup.torneopal.fi/sarja_B8.html

 

Olen jo niin sanaton etten pysty enää selkeästi ajattelemaan tai kirjoittamaan mitään järkevää. Nautitaan nyt kaikki kesälomasta ja pienestä harjoitustauosta palataksemme sitten entistäkin virkeämpinä syyskauden otteluihin. Palloilkaa nyt omalla ajalla kun siihen on aikaa ja energiaa. Se kehittää kaikkein eniten pelaajaa. Paljon on tulossa pelejä syksyllä myös Puotilaan. Olen niitä kirjannut Puotilan kalenteriin runsaasti. Osa niistä varmasti vielä siirretään pois ja osittain tullaan siirtämään lisää otteluita tänne. Tää on tää ottelurumba, minkä toimihenkilöt käyvät ennen varsinaista pelirumbaan kun otteluita sitten aletaan pelata.

Lopetan tällä kertaa tähän.

Oikein leppoisaa kesää kaikille!

-Kennu