2014 huhtikuu

Moikka!

Aurinko porottaa kirkkaalta taivaalta ja kevättä alkaa todellakin olla ilmassa. Pian lähtevät sarjapelit käyntiin ja olenkin paljon pelejä asettanut tänne Puma Areenallemme. Pyrin viikoittain laittamaan www.valtti.info -sivuille, uutisten kohdalle, mitä pelejä viikolla oli kotiareenalla tarjolla, jotta saisimme katsojia otteluihin. Myös katsojille varmaan kivaa kun tietää mikä ikäluokka kyseessä jne. Peleissä tulee varmaan entistä useammin olemaan buffatarjoiluakin, joten varatkaa mukaan vähän kolikoita, niin tuette joukkueiden toimintaa napostellessanne otteluiden tiimellyksessä.

Sarjojen alkuhan asettaa myös pelaajille vaatimuksensa. Onhan kaikilla nyt varmasti pelipassi ja tarpeen tullen vakuutus hommattuna? Ilman näitä ei pelaaja ole pelikelpoinen. Ja tietysti myös seuran kausimaksu pitää olla hoidettu - tai ainakin maksuajasta sovittu.

Toivotan kaikille kovaa tsemppiä peleihin. Nauttikaa peleistä - se on kaikista tärkeintä.

Veikkauksen tukisaldot ovat olleet jo jonkin aikaa pienenemään päin. Kaikille uusille (ja vanhoillekin) jäsenillemme muistutukseksi taas tuo Veikkausyhteistyö. Eli kun pelaat www.valtti.info -sivujen kautta, Veikkaus-banneria näpäyttäen, niin seuramme saa osan panoksistasi. Tuet siis seuraa pelaamalla Valtin sivujen kautta. Ja sivujemme kauttahan voi kuka tahansa pelata (ei tarvitse olla seuran jäsen tms) joten kannustakaa tuttujannekin käyttämään tätä tapaa netissä pelatessa. Ja onhan nyt se ennätys-Lotto-pottikin... Jos joku valttilainen voittaa niin sitten voitte tukea seuraa vähän isommallakin rahalla. Sovittu?

VALTTIFEST on päätetty järjestää tänäkin vuonna. Pistäkää 30.8 kalenteriinne. Viime vuonna tapahtuma oli niin innostava ja taloudellisestikin kannattava (ei mikään rahasampo sentään...), että haluamme tänäkin vuonna järjestää tapahtuman. Tänä vuonna pyrimme tuomaan lavalle laajemmin erilaisia artisteja ja linkittämään myös paljon jalkapalloa mukaan. Valttifestistä enemmän myöhemmin. Merkinnät siis kuitenkin kalenteriin jo nyt!

Seuraa ollaan kovasti kehittämässä entistä paremmaksi ja laadukkaammaksi. Johtokunnassa on hyvä draivi päällä ja kaikissa ikäluokissa innostava meno. Valmennustakin kehitämme edelleen, tällä kertaa kouluttamalla Jarno Taihan ja Jarmo Rinteen Nuorten valmentajakoulussa 2014 (NuVK). Näin saadaan Valtin valmennusta entistäkin paremmaksi ja takaamme jatkossakin hyvän laadun pelaajillemme.

Loppuun vielä muistutus ajankohtaisista asioista: Kesän jalkapallokoulut ja -leirit alkavat kesäkuun alussa. Ilmoittautuminen on avattu joten sinne mukaan vaan kaikki innokkaat futaajat. Lisäksi aloitamme pienimmän tyttöikäluokan palloilut 29.4 kello 18 Puma Areenalla. Mukaan siis kaikki 0809-syntyneet tytöt. Tyttöfutis on hemmetin hauskaa! 

Eipä muuta kuin mukavaa kevättä kaikille ja tsemppiä alkaviin matseihin.

-Kennu