2014 kesäkuu

Moi!

Ja hyvää kesää voi kai kaikille jo toivottaa sillä nyt ollaan jo virallisesti kesäkuukauden puolella. Lomat lähtevät pian käyntiin mutta sitä ennen pitäisi vielä Helsinki cup pelata alta pois.

Helsinki cupia odotellessa saimme viime viikolla nauttia tyttöfudisesta kun tyttöjen vastaava turnaus, Stadi cup pelattiin vaihtelevassa säässä. Valtti osallistui useammalla joukkueella turnaukseen ja varmasti lähemmäs sata meikäläistä oli peleissä mukana. Menestystäkin tuli kun 03-tytöt pelasivat itsensä semifinaaleihin asti, jossa sitten tie nousi pystyyn turnausvoittajalle. Palkintona kuitenkin upeat pronssiset mitalit neideillä kaulassa, joten tästä jokaiselle ONNITTELUT!!!

Taisi olla edelllisessä kk-kirjeessä kun mainostin IHU-joukkueiden hienoa menestystä. Nyt on sarjat edenneet siihen vaiheeseen, että voimme onnitella IHU02 -joukkuetta Etelä/Länsi-sarjan paikasta. Huikea suoritus! Vastaava nousu jäi IHU01:llä kirjaimellisesti maalirenkaaseen, sillä tuomari hylkäsi viime hetken tasoitusmaalin Honkaa vastaan, jolla olisimme EL-sarjaan nouseet. Hongan valmentaja kommentoi pelin jälkeen rehdisti, että tämä oli tasuri. Ottelu kuitenkin kirjataan tappiona ja nousu jäi näkemättä. Myös IHU99 löytyy lopputuloksista taulukon ylemmältä puoliskolta, joten tosiaan, erinomaisesti on IHU ottanut paikkansa Helsingin ja Uudenmaan piirien kärkipäästä.

Valttifestistä pitää taas muistuttaa. 30.8 on juhlapäivä ja tuolloin pitää kaikkien valttilaisten (ja puotilalaisten muutenkin) olla paikalla juhlistamassa historian toista kyläjuhlaamme. Tarkoitus, että päivälle tulee paitsi musiikkia myös ainakin kirpputori, harkkapelejä ja muutakin puuhastelua. Pidetään tuolloin mukava yhteinen päivä, joten merkintä kalenteriin, kiitos!

MM-futiskin on lähtenyt reippaasti käyntiin ja jos toiminnanjohtajan luomet lurpsuilevat päiväsaikaan niin syy on tietty väistämättömässä yövalvonnassa. Mahdollisimman paljon pelejä pitää nähdä ja Brasilia kannustaa voittoon. Muistakaa veikata ottelunne www.valtti.info -sivujen kautta, jolloin ne tärkeät pikkupennoset tulevat Valtin kassaan. Eli etusivun Veikkaus-logosta klikkaamalla ja sitä kautta pelaamalla Veikkauksen pelejä kannatatte rakasta seuraamme. Muista myös rekisteröityä Veikkauksen pelaajaksi menemällä Valtin sivujen kautta, sillä jo pelkkä rekisteröinti tuotta meille roposia. Ja voitot maksaa Veikkaus, joten seura ei jää niistäkään tappiolle, heh!

Terveystalon kanssa uusimme yhteistyösopimuksen juuri äskettäin. Uusia toimintaohjeita löytyy laminoituna Puotilan kentän neukkarista. Huoltajat ja joukkueenjohtajat voivat itselleen napata sieltä ohjeet. Muistakaa, aina kun tarvitsette (tai perheenjäsenenne tarvitsee) lääkäripalveluita, käyttää Terveystaloa ja mainitkaa aina ajanvarausta tehdessänne ja paikalle mennessänne, että olette Valtin pelaaja tai perheenjäsen. Tällöin kaikista maksuista osa tulee takaisin seuralle.

Terveystalon kevätkirje on luettavissa täältä:

http://www.anpdm.com/newsletterweb/42445E40754547514170494659/494A5B4371464A51407046445F43?noTracking=true

Toivottavasti kaikilla oli mukava kevätkierros sarjoissa ja että tuli tasaisia hyviä pelejä. Tarpeeksi voittoja ja muutama tappiokin, että opimme niitäkin kestämään. Ja roppakaupalla valttifiilistä! Sitä pitää aina olla.

Oikein hyvää kesälomaa kaikille kun lomat sitten alkavat. Toimistorakennus tulee olemaan heinäkuussa vain satunnaisesti auki. Tämä kaikille tiedoksi jo nyt. Kenttä kuitenkin auki normaalisti kuten aina.

Terveisin.

Kennu