2014 maaliskuu

Moikka kaikille!

Lisäsin aikoja sitten Infokirjeet-osion alle otsikon 2014 tammikuu mutta ikinä en ehtinyt infokirjettä kirjoittaa. Pahoittelut siitä ja todetaan vielä, että nyt en osaa edes poistaa tuota otsikkoa, joten jää tuonne kummittelemaan kunnes joku fiksumpi poistaa sen... heh.

Suurin osa tammikuulle kirjaamistani infokirje-aiheistakin ovat vanhentuneet, joten pitääpä kaivaa muutama uusi aihe sitten tilalle. Vuodenvaihde on tietty talouden aikaa ja rahastonhoitajat ovat uurastaneet hienosti tilinpäätösten kanssa. Oma savottani koetti nyt kun kerään nämä kasaan ja käyn ne läpi tilitoimiston kanssa. Tänä vuonna ollut vähän enemmän jumppaa noissa kun on pitänyt kahta eri tiliä päättää. Nordeaa ja Aktiaa.

Mutta asiaan: Puma-yhteistyömme saa jatkoa. Teimme jatkosopimuksen varusteista ja voimme näin ollen jatkossakin ylpeinä kantaa hienoja Pumavaatteita. Joitain uudistuksia varusteisiin tulee kuten aina vuoden vaihtuessa. Pyrimme kasaamaan varustekuvat mahd. pian nettisivuille, jolloin kaikille sitten tulee selkeäksi mitä varusteita suosittelemme käytettäväksi.

Jäsenkortit ovat myös tulleet, joten näitä saa allekirjoittaneelta toimistolta. Jäsenkortit annetaan tietty Valtin jäsenille, joten kausimaksun pitää olla maksettu ennen kuin jäsenkorttia voi hakea. Helpoin varmaan, että joukkueenjohtajat tulevat hakemaan jäsenkortit joukkueensa pelaajille tai/ja vanhemmille.

Jäsentilanne on muuten ihan hyvä. Näyttäisi siltä, että pelaajamäärämme on kasvussa vaikkakin harmillisesti pari joukkuetta joutuikin vuoden vaihteessa lopettamaan toimintansa. Miehissä tullaan pelaamaan kahdella joukkueella tällä kaudella (4. sekä 6. divari). Lisäksi joukkueissamme on kautta linjan mainio tilanne sekä pelaajamäärien että valmennuksen osalta. Silti muistan taas heittää pallon sinne joukkueenjohtajille ja muuten aktiivisille joukkuetoimijoille. Etenkin nuorimmissa ikäluokissa - mainostakaa kovasti toimintaa. Mitä enemmän pelaajia, sitä parempi tulevaisuus joukkueella on. Kevät on uusien pelaajien aikaa, joten verkot vesille ja kaikki halukkaat mukaan toimintaan. Samalla muistetaan tietty pitää hyvää huolta jo toiminnassa olevista pelaajista.

Jäsenistä puheen ollen, olen jo pitkään miettinyt josko löytyisi innokkaita nuoria aikuisia, jotka haluaisivat oman pelivuoron kentällemme. Olen varma, että on paljon nuoria aikuisia, jotka eivät halua harjoitella montaa kertaa viikossa mutta jotka mielellään pelaisivat esim. kerran viikossa omalla vuorolla. Jos löytyy halukkuutta niin saa mielellään laittaa viestiä toimisto@valtti.info niin katsotaan mitä saadaan aikaan. Matala kynnys, matalat maksut.

Naispuolella olen yhtä lailla pyrkinyt paljon puhumaan josko löytyisi enemmän nuoria naisia, ehkä vanhoja harrastajia, mukaan mimmifudikseen. Mimmifudishan on lähtenyt hienosti käyntiin ja naiset nauttivat paljon harjoittelemisesta ja pelaamisesta torstaisin. Tähän ryhmään olisi kiva saada vielä enemmän pelaajia mukaan, kokeneita tai aloittelijoita, jotta mahdollistuisi esim. johonkin sarjaan meno. Toistaiseksi ryhmä pärjää hyvin harkkapeleillä mutta pieni nälkä näytti olevan ihan sarjapeleihinkin, joten jos vain pelaajia on tuolla jossain, jotka funtsivat, että olisi mukava harrastaa futista, niin ottakaa yhteyttä ja tulkaa mukaan. Kynnys pidetään matalalla ja toiminta on varsin edullista.

Kenttä alkaa olla jo kokonaan vihreänä, joten pian päästään kevätvuoroihin. Vuoroja suunnitellaan vielä jonkin aikaa mutta pian lyödään ne lukkoon ja ilmoitan erikseen milloin siirrymme kesävuoroihin.

Lopuksi vielä kysely kaikille, josko löytyisi halukkaita 08-09-tyttöjä palloilemaan kerran viikossa. Osa on varmasti jo mukana 0607-tyttöjen joukkueessa mutta ajattelin pistää pystyyn tuon ikäluokan joukkueen keväällä, joten tuohonkin voisi innokkaat tytöt jo ilmoittautua. Meiliä vaan toimisto@valtti.info -osoitteeseen niin saatte lisäinfoa.

Ja vielä loppuun muistutus kesäleireistämme. Jalkapallokoulua ja jalkapalloleiriä on taas tarjolla kesällä koulujen päätyttyä. Nettisivuillamme oli vähän vääriä päivämääriäkin, jotka tänään korjasin. Eli jalkapallokoulu tullaan taas järjestämään pienimmille 2-13.6 arkipäivisin ja vähän vanhemmille sitten viikon fudisleiri 2-6.6. Tällä kertaa vanhemmille lapsille vain viikon leiri kun kesäkuun toisella viikolla on sitten tyttöjen Stadi cup, johon keskitymme tuolloin. Lisäinfoa leireistä täältä: http://www.valtti.info/3-8-vuotiaat/

Varmasti tuhat asiaa unohtui mutta jos jotain akuuttia jäi kertomatta niin kerron sen sitten seuraavassa infokirjeessä tai muuten vaan uutisosastolla.

Tsemppiä kaikille pian alkavaan pelikauteen.

-Kennu