2014 marraskuu

Moi!

Talvi tekee tuloaan vähitellen ja kentälläkin näkyy jo vähän lumenrippeitä, jotka jäivät kasoiksi kauden ensimmäisen aurauksen jälkeen. Kenttää tullaan tänäkin talvena hoitamaan niin laadukkaasti kuin vain voimme. Lämmitämme kenttää tarpeen mukaan mutta säästeliäästi ja auraamme aina kun tarvetta.

Talvivuorotkin lähtivät käyntiin 1.11, joten viralliset vuorot on sijoitettu kentille 2 ja 3. Ykköselle voi levittäytyä, mikäli tarvitsee lisätilaa tai esim. ison kentän joukkueet, jotka haluavat ison kentän rajat käyttöönsä treeneissä. Tosin osittain saatan kenttää myydäkin säävarauksella.

Uusi kausi on kai nyt virallisesti potkaistu käyntiin ja tähän vuoden aikaan on sitten seuran syyskokouksen ja kauden päättäjäisjuhlan aikaa.

Syyskokous pidetään Puotilan kentän neuvotteluhuoneessa 13.11 kello 1800. Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat ja tervetulleita ovat kaikki Valtin jäsenet.

Kauden päätösjuhla taas vietetään Vartiokylän Työväentalolla 23.11 kello 13-1430. Sinne kaikki halukkaat mukaan! Pelaajille luvassa taitokisamitaleita sekä vuoden pelaaja-palkintoja. Vähän muutakin palkintoa luvassa ja jotain pientä purtavaa. Mukana menossa myös Taikuri Luttinen.

Nyt kun vuosikin alkaa olla lopullaan niin voin ilokseni todeta, että valttilaisia on noin 50 enemmän kuin viime vuonna. On aivan mahtavaa, että jäsenmäärämme on ottanut tuollaisen harppauksen ylöspäin. Varmasti lähdemme tavoittelemaan samanlaista kasvua myös ensi vuonna. Kuitenkaan laadusta tinkimättä.

Uuden kauden käynnistyessä olemme myös saaneet joukkueiden valmentajaruletinkin aika lailla kasaan. Moni jatkaa hienoa työtään kuten niin monta vuotta aiemminkin mutta ryhmään on saatu myös kivasti uusia kasvoja. Erityisen iloinen olen siitä, että olemme saaneet mukaan paljon omia pelaajajunioreita. Tämä on suuntaus, josta pidämme jatkossakin kiinni. On hienoa saada innokkaita nuoria mukaan valmennustehtäviin.

Ja näin vuoden loppuun saimme myös uusittua Intersport Puhoksen kanssa yhteistyösopimuksemme. Valtti käyttää siis jatkossakin Puhoksen palveluita. Saamme 15% alennusta normaalihintaisista tuotteista, muutamaa poikkeusta lukuunottamatta, ja hommaamme kaikki seuravarusteemme sieltä jatkossakin. Valttihan on tehnyt yhteistyötä Puhoksen kanssa jo pitkään ja on hienoa, että homma jatkuu edelleen.

Loppuun vielä muistutus Mimmifudiksesta. Pelit jatkuvat edelleen torstaisin 20-21 ja sinne olisi lisäpelaajat tarpeen - ja tietty kaikki vakkarit tietty mukaan taas.

Niin ja lupasin välittää eteenpäin nappulakenkäinfon. Eli millainen nappulakenkä on hyvä millekin alustalle. Tästä linkistä Tampereen Ilveksen sivuilla olevaan ohjeeseen.

http://www.ilvesjalkapallo.fi/joukkue4284/nappisohje

On tärkeää, että tekonurmipinnalla on oikeanlainen tossu jalassa, jottei tule jalkavammoja.

Ei muuta kuin kauden päättäjäisjuhlaa odottelemaan!

Kennu