2014 syyskuu

Moikka taas!

Olipa harvinaisen mukavaa palata töihin kesäloman jälkeen muutama viikko sitten. Eipä ole ennen ensimmäinen lomanjälkeinen työpäivä maistunut yhtä hyvälle. Mukavaa oli tulla taas tuttuihin kotimaisemiin ja tänne toimistolle pitkän mökkeilyjakson jälkeen.

Hienoa nähdä kuinka paljon meillä käy pelaajia omalla ajalla harjoittelemassa ja viihtymässä kentällä yhdessä ja erikseen eri ikäluokista. Just niin kuin pitääkin.

Valttifest oli ja meni ja siitä voinee sanoa kiitoksen sanan kaikille, jotka festarin mahdollistivat. Ainakin itselläni oli tosi mukavaa ja mielestäni kaikkien läsnäolijoiden ilmeistä näki, että ollaan oikealla asialla. Tyttöjen 0809 ensimmäinen harkkapeli oli mielettömän kiva tapahtuma ja oli jännittyneitä ilmeitä kun astuttiin kentälle ja taisteltiin tosissaan. Muutama maalikin saatiin tehtyä ja kaikki tuulettivat innoissaan. Hienoja hetkiä. Sääkin antoi takaisin sen minkä viime vuonna meiltä otti, joten siltäkin osin kaikki meni putkeen. Paljon oli pelejä ja mukavaa musiikkia. Konseptia kehitellään edelleen ja toivottavasti ensi vuonna saadaan vielä parempi juhla.

Taloudellisestikin festari meni plussan puolelle. Ei paljoa mutta tarpeeksi. Valttifest ei ole missään vaiheessa suunniteltu "varainhankinnaksi" vaan nimenomaan järjestämme juhlan kaikille valttilaisille, jotta saadaan yhteenkuuluvuuden tunnetta ja hyvää fiilistä ja elämyksiä meille kaikille. Tietysti tällaisissa talous on pakko pysyä kasassa muuten juhlat loppuvat lyhyeen mutta nyt siis kaksi vuotta ollaan pärjätty hienosti, joten varmasti voidaan luvata kolmannetkin juhlat ensi vuonna. Näin taisi puheenjohtajakin luvata TULaviisissa...

Lue tarkemmin tästä:

http://www.tulaviisi.fi/Jutut/TabId/869/ArtMID/1665/ArticleID/97997/Valttifestilla-kerattiin-rahaa-lasten-liikuntaan.aspx

 

Futisliikkarit lähtevät piakkoin käyntiin ja niihin lienee vielä tätäkin kirjoittaessa muutama paikka vapaana. Käykää lukemassa liikkareista tarkemmin täältä, mikäli haluatte lapsenne mukaan:

http://www.valtti.info/3-8-vuotiaat/futisliikkari-3-5-vuotiaat/

 

Lienee paikallaan myös mainostaa aloittavaa poikaikäluokkaa. Eli P0809 treenaa ensimmäiset viralliset treeninsä Puotilan kentällä sunnuntaina 7.9 kello 1330-1430. Sinne siis kaikki innokkaat junnupalloilijat mukaan. Joukkueeseen onkin jo mukavasti poikia ilmoittautuneena mutta lisää mahtuu aina mukaan.

Koulujen alun aika on ollut jalkapallotoimijan juhla-aikaa. Ainakin meillä Valtissa se on näkynyt pelaajamäärien lisääntymisenä. Tuntuu, että pelaajia tulee ovista ja ikkunoista. Ihan mahtavaa. Nyt onkin työn alla apuvalmentajien rekrytoiminen, jotta saamme haluamamme hyvän laadun pysymään jokaisessa harjoitustapahtumassa. Paljon onkin saatu jo järjesteltyä mutta muutamaan ikäluokkaan vielä tulossa lisävahvistusta valmennuspuolelle. Erityisen kivaa on ollut saada tyttöpuolelle nuoria pelaajiamme mukaan valmennukseen.

Loppuun vielä muistutus näistä perinteistä yhteistyökumppaneistamme.

Puhos myy varusteitamme. Muista näyttää jäsenkorttia niin saat alennusta normaalihintaisista tuotteista. Ja mainitse aina ostaessasi, että olet Valtin jäsen niin keräät hyvitteitä seuralle.

Terveystalossa sama juttu. Jos pelaajalle tai perheenjäsenelle tulee lääkäritarvetta niin mainitse Valtti varatessasi aikaa niin saamme sieltäkin jonkun roposen käynnistäsi.

Ja Veikkaustahan pelataan aina www.valtti.info -sivujen Veikkaus-logon kautta, jolloin osa pelaamistasi rahoista palautuu seuralle. Myös jokaisesta uudesta pelaajasta, joka kirjautuu Valtin sivujen logon kautta saamme veikkaustukea, joten toimikaapa juuri näin.

Oikein mukavaa syksyä kaikille!

Kennu