2014 toukokuu

Moikka!

Kevät on kovaa vauhtia muuttumassa kesäksi ja lämpötilat asettuu päivä toisensa jälkeen 20 asteen paremmalle puolelle. Elämme fudiksen parasta vuodenaikaa.

Kesän alku on myös varma merkki siitä, että Valtin kesäleirit alkavat. 2-13.6 meillä parin viikon rupeama, jolloin arkipäivisin kentällä kirmaavat jalkapallokoululaiset sekä heidän jälkeen jalkapalloleiriläiset. Nyt kaikki nopeasti ilmoittautumaan, mikäli vielä haluatte lapsenne mukaan leirille. Täältä lisätietoa: http://www.valtti.info/3-8-vuotiaat/

Stadi cup pyörähtää käyntiin 10.6. Tämä on kaikkien tyttöfutaajien vanhempien viimeistään nyt kirjattava kalenteriin. Valtti on vahvasti esillä tapahtumassa usealla joukkueella. Seurassa on nyt enemmän tyttöfutaajia kuin aikoihin. T99-ikäluokka on vanhin ryhmämme ja pienimmät, vasta-alkaneet T0809 nuorin ikäluokka. Pienimmät ei tosin vielä osallistu Stadi cupiin mutta jos aikaa liikenee niin katsomon puolelle kannattaa mennä. Olen varma, että tapahtuma antaa lisäkipinää kaikille osallistujilleen.

T0809 on siis tosiaan vastikään aloittanut toimintansa ja joukkueessa on jo lähes 20 pelaajaa. Toimintaa voi suositella kaikille tuon ikäisille tytöille - tai heidän vanhemmilleen. Näyttää siltä, että olemme taas saaneet uuden katraan, jolla treeneissä riemu on rajatonta. Kaikki ovat lämpimästi tervetulleita kokeilemaan toimintaa.

Itä-Helsinki United joukkueet ovat hienosti nostaneet päätään juuri siihen malliin kuin odotinkin. Kaikissa kolmessa ikäluokassa Valtilla on erittäin vahva edustus ja joukkueet ovat tätä kirjoittaessa mainioissa asemissa sarjoissaan. IHU99 (Valtti/Viikingit) on aluesarjassa mainioissa hyökkäysasemissa. IHU01 (Valtti/Viikingit/Kontu) johtaa omaa aluesarjaansa ja IHU02 (Valtti/Viikingit) on EL karsinnassa kakkosena, nousuviivan yläpuolella. Kaikissa sarjoissa vielä ratkaisupelejä edessä, eikä kannata liikaa innostua. Joka tapauksessa IHU osoittaa minkälainen potentiaali idän seuroissa on ja tulee toivottavasti jatkossakin takaamaan sen, että huippupelaajat saavat lähiseurassaan hyvän polun kohti tulevia haasteita.

Varusteita on muuten kentällä allekirjoittaneelta myynnissä jonkin verran. Jos tarvitset Valtti- tai IHU-sukkia niin niitä löytyy kokoa 2 (Valtti) ja taisi olla 3-4 (IHU). Lisäksi joitain pienempikokoisia harkkapaitoja ja -housuja myynnissä. Näitä olen tänne hamstrannut jonkin verran, jotta niitä olisi helppo käydä hypistelemässä. Lisäksi TUUBIHUIVIT on nyt täällä, joten tulkaa ihmeessä hommaamaan itsellenne sellaiset. 7€/kpl tai 6€, mikäli koko joukkue ottaa. Myös IHU-paitoja löytyy jonkun verran, mikäli joku kaipaa sellaisia. Viirejä tietysti pitää hommata kaikkiin autoihin roikkumaan (3€/kpl).

Kaiken kaikkiaan tilanne seurassa on mitä mainioin. Pelaajamäärät tuntuvan olevan kasvussa ja toiminta on laadukasta. Lisäksi mielestäni yhteisöllisyys seurassa on ottanut taas harppauksen eteenpäin. Omalle rakkaalle kentällemme tullaan hymyssä suin. Ihmiset tuntevat toinen toisensa ja ehkä peleissäkin on ollut entistä enemmän väkeä paikalla. Mukavaa yhteisoloa kotikylässämme. Valttifiilistä!!!

-Kennu