2015 elokuu

Moi,

Kesä on ohi. Tai ainakin lomat pitkälti. Voimme alkaa keskittyä pelaamiseen taas. Ja koska heinäkuu on ohi tarkoittaa se myös sitä, että huoltorakennuksen päivystämiset pyörähtävät normaalisti käyntiin ja paikka on auki aina kun on treenit tai pelit.

Toivotan kaikille joukkueillemme tsemppiä käynnistyviin sarjapeleihin. Paljon olen taas asetellut otteluita tänne kotiareenalle. Toivottavasti saamme taas väkeä katsomoihin. Pelejä on kiva seurailla katsomosta ja ties vaikka olisi taas buffaakin paikalla silloin tällöin. Pakko erityisesti mainostaa IHU01:n ELL-pelejä. Joukkue tosiaan nousi ylimmälle sarjatasolle kevään jälkeen ja paljon saadaan Suomen kärkijoukkueita syksyllä Puotilaan pelaamaan. Todella mielenkiintoista seurata näitä otteluita. Aiemmin on tuossa ELL-sarjassa pelannut IHU02 viime vuonna mutta harvinaista herkkua se todella on. Ja tietysti on paljon muitakin mielenkiintoisia pelejä tulossa.

Valttifest-kyläjuhla järjestetään lauantaina 29.8 klo 11-21. Tähän pyrimme keskittymään sarjapelien ohella.

Historian kolmas Valttifest järjestetään kaksiosaisena. Päivän vietämme kentällä kisaillen, kirppistellen, pelejä katsellen ja herkutellen buffan antimilla. Illaksi siirrymme Puotilan kartanon maille, Svenkan terassille nauttimaan tasokkaista esiintyjistä. Meille esiintyvät illan aikana ainakin iskelmälaulaja Riku Torkkeli, päättäjäisistä tuttu Taikuri Luttinen ja kentältä tuttujen naamojen legendaarinen Pyhä Yrjänä.

Tapahtuma tulee olemaan yhteisöllinen ja takuuvarmasti hauska. Ilman talkootyötä se ei tietenkään onnistu! Osoita Valtti-henkeä kertomalla, mitä olet valmis tekemään klo 11-17 kentällä. Onnistuuko parhaiten roudaus, leipominen, kasvomaalaus, leikkimielisen kisailun ohjaus, juontaminen, buffailu vai onnenpyörän voittojen hankkiminen? Ilmoittaudu mukaan: meilaamalla sanna.sipi@gmail.com, soittamalla/tekstaamalla 041 546 0305 tai ilmoittaudu allekirjoittaneelle. Juhla on järjestäjiensä näköinen, joten tule mukaan auttamaan!!

Samalla muistutan, kun on taas tullut paljon uusia jäseniä, että voi pelata Veikkaus-pelejä Valtin nettisivujen kautta ja siten tukea seuraa. Eli aina pelatessasi menet www.valtti.net -sivujen kautta ja klikkaat Veikkauksen banneria etusivulta. Sitä kautta pelatessa ja luodessa itselle veikkaus-tunnarit, saa seura aina osan pelaamistasi panoksista. Eli aina kun pelaat Veikkaus-pelejä - pelaa Valtin sivujen kautta.

Tärkeää infottavaa on myös 2010-ikäluokan toiminnan käynnistäminen. Eli joukkuetoiminta käynnistyi 5.8 ja jatkuu kerran viikossa aina keskiviikkoisin. Tänne mukaan kaikki jalkapallosta innostuneet lapset!!

Samaan hengenvetoon sopii mainostaa myös liikkareiden käynnistymistä syksyllä. Ihan vielä emme ole ehtineet avata ilmoittautumista mutta tuo on pian tulossa nettisivuille. Kannattaa siis seurata sivuja, jotta varmistaa paikkansa liikkarissa.

Tällä erää ei muuta. Nyt tsemppiä peleihin, joita pelataankin tuossa nenäni edessä ihan just...

Hyvää syksyä kaikille!

Kennu

 

 

.