2015 heinäkuu

Moi,

Heinäkuun 4. päivä meneillään ja huomenna alkaa Helsinki cup. Kiirettä tulee pitämään ainakin allekirjoittaneella kun pitää rientää kahden lapsen otteluissa ja lisäksi tavoite, että pääsisi näkemään vähän muitakin pelejä. Mutta nämähän niitä jalkapallotoimijoiden juhlaviikkoja vasta onkin... Toivotaan hyvää säätä ja hyviä pelejä kaikille joukkueillemme.

Muutama tärkeä tiedotusluontoinen asia:

1) 2010-syntyneiden poikien ja tyttöjen joukkueet perustetaan heti kesälomien jälkeen ja ensimmäiset treenit palloillaan 5.8 kello 1800 Puotilan kentällä. Poikien joukkueeseen pääsee ilmoittautumaan täältä:

http://www.valtti.info/joukkueet/pojat/pojat-2010/

ja tyttöjen jengiin tästä:

http://www.valtti.info/joukkueet/tytot/tytot-2010/

Nyt siis kaikki pienokaiset mukaan tutustumaan jalkapallon saloihin.

2) Puotilan kentän huoltorakennus on kiinni heinäkuun ajan. Loppukuusta on toki muutamia pelejä tulossa, joten pyrimme mahdollistamaan pukkareihin pääsyn tuolloin. Kenttä on auki normaalisti mutta ulkoportti ei välttämättä. Katsomon takaahan pääsee mukavasti kentälle.

3) Valtin keltavihreitä pelipaitoja saa jatkossa vain kentältä, allekirjoittaneelta. Hinta 31€ ja painatukset pitää edelleen hoitaa Puhoksen kautta. Puhoksessa tosin nykyään oma painokone, joten painatus menee nyt kätsemmin - ei tosin välttämättä odottaessa... Kaikki muut Valtti ja IHU-vaatteet edelleen Puhoksesta. Sopikaa siis allekirjoittaneen kanssa milloin tulette paitaostoksille.

4) Tiistaina 7.7 klo 21 ajattelimme kokoontua Puotilan kartanon Svenkan terassille kun Helsinki cupin alkulohkot on pelattu. Tänne siis kaikki halukkaat tervetulleita omakustanteisesti. Jos vielä kentällä seisomisen jälkeen jaksaa jutustella fudiksesta ja muustakin niin kokoonnutaan hetkeksi palloilevien vanhemmat ja muut toimihenkilöt ja spekuloidaan vaikka jatkopeliasetelmista keskenämme. Pieni rentoutuminen ennen ratkaisupelejä siis!

 

Tuossa taisivatkin olla tärkeimmät asiat tällä erää. Helsinki cupin jälkeen Valtin henkilökunta pitää hyvinkin ansaittua lomaa ja toivon, että kaikki muutkin pääsevät muutamiksi viikoiksi kokonaan irti jalkapallosta, jotta sitten syksyn pelien alettua olemme kaikki, niin pelaajat kuin toimihenkilötkin, täynnä energiaa ja intoa.

Nyt kohti Helsinki cupia. Valttilaiset, kannustakaa omianne!

Oikein hyvää kesälomaa kaikille!

Kennu