2015 huhtikuu

Moi,

Kevät tulee kovaa vauhtia ja tälle viikolle luvattu jo oikeasti lämpimiä säitä. Hienoa, sillä pelikausi on käynnistynyt. Kesän kenttävuorot ovat jo käynnissä ja kenttä tulee olemaan tupaten täynnä, etenkin sarjakaudella. LIViltä tuli pyyntö, että autoja ei pysäköitäisi porttien sisäpuolelle, joten yritetään pitää automme teiden varsilla vaikka nekin ovat välillä aika täynnä. Poikkeuksena seuran henkilökunta.

5-6-vuotiaiden oma Pegasos-liigamme singahtaa käyntiin 6.5 kello 17. Ideana, että pienimmät voivat tulla kentälle kokeilemaan miltä jalkapallon pelaaminen maistuu. 35€:lla pääsee mukaan viiteen pelitapahtumaan ja hintaan sisältyy vakuutus, seuran jäsenyys, pallo, paita, säärisuojat ja sukat. Todella edullinen tapa kokeilla kivaa palloilua hyvissä puitteissa. Mainostakaa tätä eteenpäin, mikäli on tuttuja kohderyhmässä. Pegasoksesta lisää täältä:

http://www.valtti.info/3-8-vuotiaiden-toiminta/valtti-pegasos-liiga-5-6-vuotiaa/

Myös liikuntapommi, tai nimenomaan se liikkumattomuus tullaan, tullaan torppaamaan Puotilan Pelipäivällä, jossa kouluikäiset lapset voivat tulla pelaamaan keskiviikkoisin 14-16 Puotilan kentälle. Paikalla pelinohjaaja, joka pyörittää toimintaa. Näin saadaan toivottavasti kivasti pelaajia yhteen kentälle, jotta saadaan pelit pystyyn kuten ennen vanhaan.

Täältä lisätietoa: http://www.valtti.info/?x103997=251571

Puotilan Pelipäivä on myös haaste kaikille vanhemmille. Tämä siis ei ole Valtin virallista toimintaa vaan olemme seurana tukemassa ja tarjoamassa puitteet. Tarvitsemme vanhempia toiminnan pyörittämiseen. Kaikki tiedämme, että lapsemme eivät liiku tarpeeksi, joten tartutaan tähän nyt ja toimitaan lastemme yhteiseksi hyväksi. Aika on tietysti haastava mutta kaikki pääsevät silloin tällöin irtautumaan töistään hiukan etuajassa... Pelinohjaajan ei tarvitse olla koulutettu valmentaja vaan maalaisjärkeä omaava aikuinen. Rohkeasti mukaan!

Somemaailma on herännyt ihan uuteen eloon Valtissa. Kiitos siitä kuuluu lähinnä Juhis Lallille sekä Sanna Sipille. Itsehän en vanhana kalkkiksena tajua somesta juurikaan mitään mutta tällaiset ohjeet sain Sannalta infokirjeeseen kirjattavaksi. Te ymmärtänette paremmin...

Face: 500 tykkäyksen rajapyykki häämöttää. Käyhän tykkäämässä, jos et ole ehtinyt tykkääjien joukkoon vielä. Linkki tähän väliin (puhelimella en sitä saa laitettua).

Instagram: puotinkylan_valtti

Twitter: @Valtti_1946

YouTube: Seuran oma kanava ValttiCam

Ajatuksena on, että meillä olisi seurassa oma sometiimi, joihin otamme mielellään lisäjäseniä Sannan ja Juhiksen lisäksi. Ja joukkueiden kuuluisi infota sometiimiä vuoden tapahtumista, jotta tiimi sitten pystyy päivittämään kuulumisia eri foorumeille. Lisäohjeita tulossa jojoille.

Valttifestiin kannattaa myös varautua jo nyt. Valttifesthän on lyöty lukkoon jo 29.8 lauantaille ja tuolloin luvassa taas runsaasti ystävyysotteluita ja musiikkia. Tuohon siis kaikki mukaan.

Sarjapelit potkaistaan Puotilassa käyntiin jo 10.4 kun IHU03 haastaa Kuusysin kello 1930 ja B-pojat avaavat kautensa kello 21 SV:tä vastaan. Kannustan mahdollisimman paljon ihmisiä katsomoihin. Luodaan kunnon Valtti-hornankattila Puotilaan ja nautitaan yhdessä peleistä.

Ja lopuksi vielä: Valtin mimmifudis kaipailee jatkuvasti lisää pelaajia. Kesävuoroihin saimme toivotun aikaistuksen kellonaikaan eli jatkossa ryhmä harjoittelee 1830-1930. Ryhmä on kasvanut kivasti mutta paljon mahtuu vielä lisää. Eli jos on vähänkään kiinnostusta kokeilla itsekin fudiksen pelaamista niin tässä oiva harrastajaryhmä, johon on helppo tulla mukaan.

 

Kaikille tasapuolisesti onnea ja menestystä alkavaan sarjakauteen!

 

Kennu