2015 lokakuu

Moi,

Kausi on ohi ja on seuraavan kauden valmistelun aika.

Tulevaan kauteen hyökätään innokkaasti heti 19.10 kun aloitamme kaikkien IHUn ikäluokkien avoimet treenit. Toivomme saavamme paljon innokkaita futaajia kokeilemaan menestystään Valtin ja Viikkareiden yhteisjoukkueissa. Vanhat tutut joukkueet 01, 02 sekä 03 jatkavat normaalisti, osittain uusin voimin ja uusina joukkueina tulee mukaan 04 ja B-junnut. Vielä on muutama avoin kysymys toimintaan liittyen mutta nyt on tärkeintä saada runsaasti pelaajia joukkueiden avoimiin harjoituksiin. Rohkeasti siis mukaan yrittämään joukkueeseen. Paljon on tullut jo kiinnostuneita kyselyitä toiminnasta!

Mennyt kausi oli mielestäni hieno. Junnupuolen kilpailullisella kärjellä, IHU-joukkueilla meni mainiosti. Itse olen suunnattoman ylpeä 01-poikien onnistuneesta ELL-kaudesta. En olisi ennen kautta uskonut, ettemme edes joudu talvikarsintaan. Seitsemäs sija Suomen kovimmassa sarjassa on huikea suoritus, josta ainakin minä olen todella ylpeä. Myös IHU02 ja IHU03 pelasivat hyvät kaudet ja varmistivat paikkansa aluesarjassa. IHU03 kenties ELL-talvikarsintaan.

Samaan hengenvetoon mainittava tietysti miesten joukkueiden menestys. Edustus pääsi karsimaan noususta neloseen ja voittikin karsinnan. Ilmeisesti tuokaan ei vielä varmista nousua mutta pidetään peukkuja, että keväällä pelataan taas nelosessa. Kutosen joukkueemmekin karsi vitoseen ja Valtti Nepal voitti lohkonsa selvästi seiskassa ja nousi siten kutoseen. Paljon voitokkaita pelejä siis miehissä.

Tyttöpuolella Itä United pelasi hienon kauden ollen ykkösessä sarjakakkonen. T0203 taisteli loppukauden hienosti ja varmisti paikkansa ykkösessä keväälle. Myös muissa tyttöikäluokissa on tullut runsaasti menestystä ja voittoja. Kuten pienemmissä pojissakin.

Vaikea summata kaikkia ja merkittävimpiä kohokohtia mutta ehkä tuossa joitakin löytyi.

Allekirjoittanut aloittaa nyt pienen loman ja on viikon muissa maisemissa. On taas ollut aika hektistä aikaa! Tai ehkä voisi sanoa hektiset kolme vuotta sillä aika lujalla vauhdilla ollaan menty eteenpäin ja tosiaan syyskuussa tuli kolme vuotta täyteen vaikkei työsuhde virallisesti vielä olekaan ihan niin pitkään kestänyt.

Toivotan kaikille oikein hyvää syyslomaa ja pientä lepoa ennen kuin uusi kausi taas käynnistyy uusine haasteineen.

-Kennu