2015 syyskuu

Moikka kaikille!

Kalenteri näyttää syyskuuta, joten pitää kai hyväksyä kesän siirtyneen syksyn puolelle vaikka alkukuukauden saimmekin nauttia kesäisistä lämpötiloista. Noh, jalkapalloa ajatellen säähän senkun paranee. Tappohelteillä on aika tiukkaa pelata.

Hyvät jutut tuntuvat seuraavan toisiaan. Viime aikoina on tullut paljon positiivista uutista seuraa ajatellen.

- Valttifestiä juhlimme kaikki 29.8 ja ainakin itse koin, että oli kaikkein parhaat festit. Kolmas kerta toden sanoo. Ainahan festareilla sää on isossa roolissa ja nyt se osui kyllä täydellisesti nappiin. Myös kokonaiskonsepti toimi mielestäni tällä kertaa paremmin. Pelit ja muut häppeningit keskittyivät kotiareenallemme ja jatkot sitten luikureineen Puotilan Kartanon maille. Oli mukavaa viettää iltaa vähän vapaamuotoisemmin valttilaisten kanssa Kartanolla ja jotain loistavia ideoitakin ilta taisi tuoda mukanaan. Kiitos kaikille vapaaehtoisille Valttifestin mahdollistaneille!

- Valmennusrintamalla saamme pian ihan virallisestikin apua kun Aikku (Iona Smith) pääsee aloittamaan 16.9 Valtissa. Osittain hän on jo nyt vahvuudessa mutta täysipainotteisesti siis tuolloin. Haimme pitkään vahvistusta pienimpien ikäluokkiin ja Aikku tuli kuin tilauksesta tuohon pestiin. Aikku tuo seuraan, paitsi roppakaupalla valmennusosaamista, myös mielettömän määrän positiivista energiaa ja monipuolisuutta valmentajakaartiin.

- Myös tuloksellisesti on lähiajat olleet hedelmällisiä. Pari viikkoa sitten oli viikonloppu, jolloin seuraan tuli mitaleita todella runsaasti ja homma jatkui tänä viikonloppuna ainakin Hippo-turnaus hopealla. Eli jos oikein muistan T03 nappasi kultaa Hyvinkään turnauksessa, P01AC hopeaa Lohjalla, P03 taisi putsata pöydän Kontu la cupissa kaataen lähes kaikki joukkueet pilkuilla. FC nappasi kilpasarjan kultaa ja AC aktiivisarjassa pronssia. Lisäksi P05 ja P04 saivat hopeaa NJS Back to school-turnauksesta ja P05 voittivat myös oman turnauksensa kaikki ottelut.  Ja nyt tosiaan T05 nappasi, tällä kertaa ihan Valttina (ei siis yhteisjoukkueena), hopeaa Jyväskylän Hippoturnauksessa.

Näiden lisäksi on mainittava, että IHU01 pääsi voittojen makuun ELL-sarjassa yhden tasurin ja kahden tappion jälkeen. Mollivoittoisesti alkanut sarja sai roppakaupalla piristystä kun viime viikon Turun reissut päättyivät voittoisasti. Pisteet sekä TPS:ltä, että ÅIFK:lta sai taulukon näyttämään jo huomattavasti paremmalta.

- Kaiken tämän lisäksi sain juuri nähtäville pelaajapassimäärämme. 736 pelipassia tarkoittaa, että olemme Helsingin piirin seitsemänneksi suurin seura ja viime vuoden 553:sta ollaan siis tultu hurja harppaus ylöspäin. Tämä on upea juttu ja vaikuttaa positiivisesti myös niihin vuoroihin, mitä Liikuntavirasto meille talveksi myöntää. Vuorot jaetaan pelipassimäärään pohjautuen ja esim. Pallomyllyvuoroja saa sitten itselleen vuorotellen poimia vuoronjakotilaisuudessa. Vuoronjako tapahtuu 14.9 ja sen jälkeen alamme suunnitella talvivuoroja. Pyrimme siihen, että mahdollisimman moni saisi vähintään kerran viikossa katon pään päälle.

Jatketaan siis samalla tavalla hyvillä fiiliksillä eteenpäin. Hyvä draivi päällä - pidetään sitä yllä!

-Kennu