2015 tammikuu

Moi,

Hyvää alkanutta vuotta kaikille.

Edellisen infokirjeen jälkeen ajattelin, että tulisi rauhallisempi jakso jalkapallossa mutta toisin kävi. Joulukuun loppu ja tammikuun alku on ollut täynnä kaikenlaista.

Tärkein tehtävä nyt on hoitaa kaikille pelipassit kuntoon. Joukkueet ovat toivottavasti laskuttaneet pelaajiaan ja itse olen sitten ostellut passeja pelaajille. Käymme vielä joukkueenjohtajien kanssa läpi, että kaikki passit ja vakuutukset on mallillaan, joten perheiden ei tarvitse tätä miettiä.

4.1 meillä oli mukava tyttöfudispäivä Puotilassa. Saimme maajoukkuepelaajia vieraaksemme. Paikalla olivat Valtin oma kasvatti Tuija Hyyrynen sekä Vera Varis, Minna Meriluoto sekä Emma Koivisto. Naiset osallistuivat treenitapahtumaamme, jossa mukana olivat 02-07-tyttöjä noin 40 kpl. Lisäksi oli pienempi ja isompia mukana fiilistelemässä. Treenien jälkeen tarjoilimme pientä naposteltavaa ja naiskvartetti kirjoitteli ystävällisesti nimmareita palloihin, kortteihin ja vaikka mihin. Oli mielenkiintoista itsellekin päästä haastattelemaan huippupelaajia ja etenkin kuulla Tuijan historiaa täältä silloiselta hiekkakentältä. Uskon, että moni tyttöpelaajistamme muistaa tämän visiitin vielä pitkään.

IHU-joukkueilla on talvi ollut aktiivista aikaa kilpailumielessä. IHU02 paranteli asemiaan ELL-karsinnassa voittamalla Kuusysin toisessa karsintaottelussa. IHU01 puolestaan hävisi tärkeän PPJ-ottelun. Molemmilla joukkueilla vielä mahdollisuudet varmistaa paikkansa ELL-sarjaan kevääksi mutta 02:lla merkittävästi parempi tilanne.

IHU03-joukkue törmäsi mielenkiintoiseen seinään kun Kontu vetäytyi toiminnasta. Tämä oli valitettava uutinen koko IHU-yhteistyötä ajatellen. Henkilökohtaisesti pidän päätöstä ihmeellisenä ja kuvastaa yhteistyön vaikeutta seurojen välillä. Tällaisia ihmeellisiä esteitä tuntuu tasaisin väliajoin ilmestyvän, mitkä eivät perustu millään tavalla urheilullisiin seikkoihin. Askel kerrallaan mennään joka tapauksessa idässäkin kilpailullisempaan suuntaan kuitenkaan haaste- ja harrastejalkapalloa unohtamatta. Valtti ajaa joka tapauksessa vahvasti ajatusta, että kaikki pelaa omalla tasollaan. Tällöin pelaaminen on kaikille kivaa ja kehittävää.

Positiviista kehitystäkin IHUssa on eli Valtin ja FC Viikinkien yhteistyö vahvistuu koko ajan ja molemmissa seuroissa on vahva halu kehittää IHU-toimintaa eteenpäin kuten jo parin vuoden ajan olemme tehneetkin. Toivomme Kontunkin kelkan vielä kääntyvän ja kiinnostuksen löytyvän IHU-toimintaan.

Lähitulevaisuudessa allekirjoittanutta työllistää edellisvuoden tilastoinnit ja toiminta-avustushakemuksen tekeminen. Tämä vuosittainen jumppa on taloudellisesti merkittävä varmaan kaikille helsinkiläisseuroille, jotka kaupungin tukea saavat. Rahastonhoitajilla taas on tilinpäätöksen aika ja he ovat siinä kiinni alkuvuodesta.

 

Kuten alussa mainitsin on kausi tosiaan ollut täynnä kaikenlaista ja valitettavasti mukaan on mahtunut myös suurta surua. Sunnuntaina 11. päivä saimme tiedon Itäkeskuksessa sattuneesta lumiauraonnettomuudesta ja samana iltana sain kuullla, että onnettomuus koski P08-pelaajaamme, Frank-poikaa. Olen välittänyt koko seuran puolesta surunvalittelut perheelle ja toivotamme voimia ja jaksamista kaikille lähiomaisille. Seuran sisällä tiedän tapahtuman koskettaneen syvästi monia ihmisiä, joille Frank oli läheinen - ja toki monia muitakin.

Valitettavasti joudun päättämään vuoden 2015 ensimmäisen infokirjeen näin.

-Kennu