2015 toukokuu

Moikka,

Kesä lähenee päivä päivältä ja sarjakausi on päässyt hyvään vauhtiin. Pian on käsillä jo kesän huipentumat Stadi cup ja kuukausi sen jälkeen Helsinki cup.

Mutta myös omat kesäleirimme ovat ihan käsillä jo. Mukaan mahtuu vielä ilmoittautumaan. Leirithän järjestetään kesäkuun kaksi ensimmäistä viikkoa. Tarjolla on pienemmille jalkapallokoulua sekä vähän isommille jalkapalloleiriä. Mihinkään näistä emme ole rajoittaneet osallistujamäärää, joten mukaan mahtuu siis kyllä vaikkakin jo kivasti ilmoittautumisia on tullut.

Linkistä lisätietoa: http://www.valtti.info/3-8-vuotiaiden-toiminta/

Nyt kun kevät on kohta takana päin niin voi sanoa, että seuran tilanne näyttää erinomaiselta. Meillä on jo tässä vaiheessa vuotta lähes yhtä paljon maksettuja kausimaksuja kuin viime vuoden lopussa. Ja kun tiedetään, että syksyllä aloittaa iso määrä uusia pelaajia, niin tilanne näyttää erittäin hyvältä. Kohta voidaan Valtin kohdalla alkaa puhua suurseurasta, heh... Noh, ei nuolaista ennen kuin tipahtaa. Joka tapauksessa mainio tilanne ja ilolla olen seurannut ikäluokkien toimintaa. Ryhmät ovat entistä isompia, valmennuksessa on laatua ja mukana on yhä enemmän aktiivisia toimihenkilöitä. Some-maailmakin lähtenyt näyttävästi käyntiin kiitos aktiivisen some-tiimin. Nyt on videoitakin tarjolla tuolla Valtticamissa. Tsekatkaa www.valtti.info -etusivulta, sieltä Twitterin alta...

Nyt kun kausi on käynnissä niin varmaan paikallaan muistuttaa Valtin jäsenkorteista. Niitä saa allekirjoittaneelta täältä toimistolta tai sitten joukkueenjohtajalta. Jäsenkortti pitää aina näyttää kun ostatte varusteita Puhoksesta. Saamme sieltä sitten jälkihyvitettä seuralle kaikista ostoista. Ja tietty ostaja saa sen alennuksen.

Mutta yhtä lailla sitten onnettomuuden sattuessa voitte suunnata Terveystaloon. Nykyään Terveystalo löytyy myös Herttoniemestä, joten lähemmäs meitä on tultu. Siellä aina käydessä mainostatte olevanne valttilaisia niin kertyy sieltäkin meille sitten muutama roponen hyvää. Ja tietysti palvelu on laadukasta.

Suomalaista jalkapallomaailmaa puhuttaa tällä hetkellä varmasti Palloverkko eniten. Ainakin meitä toimijoita tuo koskee. Eli pelipassijärjestelmä Palloverkko on nyt virallisesti lopetettu ja tilalle tulee uusi järjestelmä. Uutta järjestelmää luvataan kesäkuun alussa, jolloin pääsemme taas passeja ostamaan pelaajillemme. Saas nähdä pysytäänkö aikatauluissa.

Lopuksi vielä muistutus, että Puotilassa on paljon jännittäviä pelejä tarjolla. Pelithän painottuvat pe, la, su-päiville joko sarjapeli- tai turnausmuodossa. Tulkaa katsomaan otteluita! Ja pikkurahaakin kannattaa ottaa mukaan sillä pyrimme aktivoitumaan myös buffatoiminnassa. Matseissa on mukavaa rupatella fudisjuttuja tuttujen kanssa ja samalla jännittää omiemme puolesta.

Nyt sitten viimeistelyt käyntiin ja suunta kohti Stadi cupia!

Kennu