2016 elokuu

Moikka,

Syksy alkaa olla käsillä ja sarjapelitkin ovat käynnistyneet vauhdilla. Syksyyn tapahtumiin pitäisi nyt alkaa ilmoittautua. Eli seuraavaa on tulossa piakkoin:

Valtin golfmestaruuskisat "palloillaan" 3.9 Nevaksen kentällä. Lähdöt 10-1030 varattu valttilaisille. Nyt siis kaikki golffarit kasaan ja mukaan todelliseen tasonmittaukseen. Ilmoittautumiset ja lisäinfot tom.spaak@gmail.com

Valttifest juhlitaan pian 27.8 aikavälillä 11-16. Paikalla muitakin pallojonglöörejä kuin allekirjoittanut eli Pege Piirto tulee vetämään freestyle-esityksen ja käsittääkseni toivotaan Valtin junnujakin mukaan osaamistaan esittämään. Tuosta tarkemmin myöhemmin. Tulemme tapahtumassa myös jakamaan kunniamerkkejä ansioituneille valttilaisille. Joukkueet palloilevat myös keskenään ja lisäksi jo perinteeksi muodostunut All Stars-ottelu. Käsittääkseni Valtti Venus on myös haastamassa tyttöpelaajia todelliseen Battleen! Ennen virallista Valttifest-ohjelmaa pelaavat T03 aluesarjaottelun 09:30-alkaen ja tämän lisäksi kello 17:00 Valtin miesten edustusjoukkueen ottelu ja klo 19:00 Valttti R.O.U.n peli. Toivottavasti saadaan kannustusjoukkoja paikalle myös näihin peleihin.

8.10 on tulossa virallinen 70v-juhlaillallinen Puotilan kartanolla. Illalliskortin hinta 49€. Tähän pitäisi NYT ilmoittautua, mikäli vielä mukaan haluaa ehtiä. Joudumme tarkentamaan osallistujamäärää piakkoin ja siksi haluaisin piakkoin kaikkien mukaan haluavien ilmottautumiset. Mukavasti on jo juhlaväkeä saatu kasaan mutta tilaa on toki vielä mattimyöhäisille.

Josko jättäisin tämän kuukauden kirjeen näin lyhyeksi ja painotus tosiaan että nuo yllä olevat infot muistuvat mieleen. Muistutan vielä, nyt kun fudiksen huippuliigat lähtivät käyntiin, että Veikkausta kannattaa harrastaa Valtin nettisivujen bannerin kautta niin ropsahtaa osa pelituotosta seuran tilille. Ja asiantuntemuksen mukaan tietysti sinne omallekin pelitilille...

Lopuksi vielä totean, että Valtin pelipassimäärä äsken ajamani listauksen mukaan on 887.Viime vuoden lukema oli muistaakseni jotain 740 paikkeilla ja tietysti vuotta on vielä runsaasti jäljellä. Pääsisimmekö tonniin? Pidetään peukkuja!

Oikein mukavaa syksyn sarjakautta kaikille. Palloillaan hyvin ja hymyssä suin!

-Kennu