2016 huhtikuu

Hyvää kevättä kaikille!

Näin voi nyt sanoa ihan oikeasti sillä ainakin täällä Puotilan lasikopissa voidaan puhua jo hellekesästäkin. Sen verran mukavasti aurinko toimistoa lämmittää.

Paljon asioita kerrottavana, joten mistäköhän aloittaisi...

2010-11-syntyneiden Pegasosliiga on ihan pian jo käsillä. Käykää kaikki kiinnostuneet ilmoittautumassa täältä:

http://www.valtti.info/3-8-vuotiaiden-toiminta/valtti-pegasos-liiga-5-6-vuotiaa/

Joku kyseli, että onko tuo kauhean vakavaa kun jo pelataan. Ei ole! Tämä on täysin leikkimielistä palloilua ja mukaan voi tulla joukkuetoimintaan haluavat tai ei haluavat. Kaikki ovat tervetulleita ja tarkoitus nimenomaan, että pidetään lapsille hauskoja pelihetkiä ilman suurempaa stressiä. Sitähän se käynnistyvä joukkuetoimintakin tulee sitten olemaan, joten ei pidä pelätä, että alamme vetää kovinkaan tavoitteellista valmennustoimintaa pikkuisille. Laadukasta, iloista toimintaa. Se on se juttu! Kaikki mukaan!

Saman linkin kautta pääsee myös helposti tuonne kesäleiri ja futiskoulusivuille. Pidimme juuri palaverin leiriviikoista ja ensimmäinen viikko mennään osittain yhdessä Wartti basketin kanssa. Pyritään vähän monipuolistamaan ohjelmaa siten, että mukana myös korista ja muita pelejä ja leikkejä ja pyritään tekemään myös uimarantaretki tai muua vastaava jonain päivänä. Pääasia tuossakin, että kaikilla on kivaa.

Tänä juhlavuonna järjestämme 8.10 Puotilan Kartanolla 70v juhlaillallisen klo 18-24. Kolmen ruokalajin illalliskortin hinta on 49€ ja sisältää alkumaljan sekä ruokajuoman. Ohjelmassa muistoja menneiltä vuosikymmeniltä ja miksei nykypäivääkin. Mukavaa yhteistä seurustelua ja tunnelmointia. Ilmoittautumiset osoitteeseen toimisto@valtti.info . Toivottavasti mahdollisimman moni pääsee mukaan. Ilmoittautuminen avautui NYT!

Viime lauantaina lähti ainakin allekirjoittaneelle kausi virallisesti käyntiin. Oli tiukka setti kun tytöt pelasivat Pallokentällä HJKn kutsuturnauksessa ja samaan aikaan olisi pitänyt olla Tampereella IHU01-sarja-avauksessa. Harvemmin onnistuu pelit niin hyvin kuin viikonloppuna. TPV kaatui Tampereella 4-1 ja tytötkin kaatuivat vasta pilkkukisalla finaalissa. Kun vielä lisätään T0607-Valtti cupin mainiot tulokset Puotilassa ja IHU02 harkkapelivoitto niin oli kyllä todella voitokas viikonloppu. Muutenkin eletään hienoa aikaa kun kaikki harjoitusryhmät kasvavat ja tulee paljon uusia pelaajia mukaan palloilemaan.

Terveystalon kanssa teemme parhaillaan uutta sopimusta. Mainitsinkohan tästä jo viime infossa? Joka tapauksessa terveydenhoitomme on taattu jatkossakin ja aina kun mennään siellä päin käymään niin kannattaa mainita, että ollaan valttilaisia niin seuran tuki kasvaa kasvamistaan.

Myös Veikkauksesta taas muistutettava. Parhaita pelejä pelataan kevään ratkaisupelien tiimoilta. Käykää siis aina nettisivuillamme olevan bannerin kautta pelaamassa niin roposia tipahtelee seuralle. Ja tosiaan, jollet ole kirjautunut veikkauksen pelaajaksi niin tunnaria kannattaa mennä luomaan juuri Valtin sivujen kautta niin siitä tuli erityisen hyvä tuki.

Myös mainontaa ollaan aktivoitu ja pyritään myymään sekä kentänlaitamainoksia että tulevaan 70v kausijulkaisuun mainostilaa. Tähän olisi hienoa jos jäsenistöllä olisi kontakteja ja auttaisi myynnissä. Tehdään siis tosiaan sellainen kausijulkaisu, jossa on kaikkien joukkueiden kuvat vähän muutakin juttua. Mitä enemmän mainosmyyjiä, sitä parempi. Mainosmyynnistä lisäinfoa allekirjoittaneelta toimisto@valtti.info .

Siinäpä varmasti tärkeimmät tällä erää. Pelipassit on tietysti myös juuri nyt akuutti asia. Muistakaa hoitaa tuo kuntoon joko joukkueenjohtajan kautta tai sitten itse uuden Pelipaikka-järjestelmän kautta. Ollaan sitten pelikelpoisia kun tositoimiin ryhdytään.

Nyt kaikille oikein mukavaa loppuviikkoa ja nautitaan peleistä kaikilla tasoilla. Tervetuloa Puotilan peleihin kannustamaan - ja miksei muuallekin.

-Kennu