2016 maaliskuu

Moi kaikille!

Onpas aikaa taas mennyt edellisestä infokirjeestä. Pahoittelut siitä. On ollut työntäyteistä aikaa ja hetkittäin olen kyllä ollut helisemässä yhä kasvavan sähköpostitulvan alla. Noh, nyt taas hetkeksi hallussa.

Olin eilen B-tyttöjen varainkeruukonsertissa Itä-Helsingin musiikkiopistolla. Jos ikinä olen ihaillut ketään urheilijoita enemmän niin varmaan sitten muusikoita. Harmi vaan, ettei itsellä ole ensimmäistäkään musikaalista solua, joten tuo polku ei ainakaan itselle ole ikinä ollut valittavana. Kummaa silti miten suuria tunteita musiikki pystyy herättämään. Tätä on joskus kavereiden kanssa naureskeltukin kun isot ukot kuuntelee jotain biisiä tippa linssissä - älkää kertoko kenellekään! Koko konsertista pakko kiittää a) Pippeä, joka taas niin isolla sydämellä teki vapaaehtoistyötä tyttöjen hyväksi ja b) Markkua, joka kyllä hoiti shown mahtavasti. Ja tietysti c) kaikkia hienoja muusikoita, joita valttilaisiakin oli vissiin neljä kappaletta. Kiitos koko ikäluokalle makeesta tapahtumasta.

Kevät on nyt ihan oikeasti käsillä ja eletään fudiksessa mahtavaa aikaa. Kaikki sarjat edessä sekä koko turnauskesä. Kesän uudet kenttävuorot alkavat maanantaina 4.4. Vuorot on nyt suunniteltu siten, että Puotilassa ei harjoitella viikonloppuisin muulloin kuin turnaus- ja sarjakauden jälkeen kesällä. Näin ollen kenttä on oikeastaan kaikkina viikonloppuina täynnä turnauksia tai sarjapelejä. Harjoitukset tapahtuvat pääasiassa Myllypuron tekonurmella la/su-päivinä. Kun turnaukset ja sarjapelit juhannuksen jälkeen on loppu siirrytään väliaikaisesti Puotilaan harjoittelemaan ja siirrytään taas syksyllä Myllypuroon. Tämä siksi, että LIV-vuorot jatkossa on maksullisia emmekä halua tehdä laskua niistä jos Puotila on käytettävissä. Tarkemmat vuorot sitten jalkkiksesta.

Kevät ja kesä tuo taas mukanaan perinteiset uudet harrasteryhmät:

Pegasosliiga käynnistyy keskiviikkona 4.5. Tänä vuonna rakennamme Pegasoksen siten, että 2011-syntyneiden joukkue startataan Pegasoksen päätyttyä. Liiga on tarkoitettu 5-6 vuotiaille ja siihen voi toki tulla mukaan vaikkei ajattelekaan lähteä mukaan joukkueeseen. Ilmoittautumislinkki tästä:

http://www.valtti.info/3-8-vuotiaiden-toiminta/valtti-pegasos-liiga-5-6-vuotiaa/

Jalkapallokoulut ja -leirit järjestetään taas kesäkuun kahtena ensimmäisenä viikkona. Ilmoittautumislinkit alla:

http://www.valtti.info/3-8-vuotiaiden-toiminta/jalkapallokoulu-4-8-vuotiaat/

http://www.valtti.info/3-8-vuotiaiden-toiminta/jalkapalloleiri-7-12-vuotiaat/

Toivottavasti saadaan taas paljon uusia ja kokeneitakin palloilijoita mukaan.

Salibandykausi alkaa olla lopuillaan. Kakkosdivarin edustuksella ei sujunut ihan nappiin ja putoamiskarsintaan jouduttiin. Kakkosjoukkue sen sijaan nousi nelosesta kolmoseen, joten mielenkiintoista nähdä onko meillä ensi vuonna kaksi joukkuetta kolmosessa. Toivotaan, että edustus selvittää karsinnan ja pysyy kakkosessa!

 

Nyt siis kohti kevättä ja kaikkia niitä tapahtumia, jotka meitä odottaa. Puotilassa on ensimmäinen turnaus jo 2-3.4 kun Miesten edustusjoukkue järjestää turnauksen B-pojille. Valtillakin siinä kaksi joukkuetta mukana, joten tervetuloa katsomaan pelejä.

-Kennu