2016 syyskuu

Moi,

Syksy on jo hyvän matkaa täällä mutta kivasti on säät suosineet. Ainakin tätä kirjoittaessa aurinko porottaa ja toimiston "lasiboksissa" riittää hellettä.

Allekirjoittaneella on onneksi pahimmat rumbat vähäksi aikaa paremmalla puolella. On ollut järjetön määrä tapahtumia, joissa olen enemmän tai vähemmän ollut vastuussa ja lisäksi pelejä oikein mukavasti... Nyt kun vielä saadaan talven treenivuorot naulattua kiinni niin pystyy taas hengittämään - hetken. Yleensähän seuraava katastrofi odottaa aina oven takana juuri kun luulee työtilanteen rauhoituttua. Noh, toivotaan, että ei.

Syksy on ollut Valtille varsin suotuisa ja pelaajia on tullut runsaasti lisää kaikkiin ikäluokkiin. Pelipassimäärä lähenee jo tuhatta, mikä on melkein jo liian kaunista ollakseen totta. Haasteitahan kasvu tuo tullessaan mutta uskoisin, että aika kiitettävästi olemme selvinneet esim. treenien laadun ylläpidon suhteen. Tietysti on vaikeaa roikkua mukana ja saada rekrytoitua valmennusapua kun harjoittelijoiden määrä kasvaa. Ainakin nyt syksyllä on saatu kivasti mukaan omia junnuja ja muitakin apuvalkkuja, joten päivittäisessä toiminnassa ollaan käsittääkseni saatu laatu pysymään korkealla. Jos notkahduksia tulee niin pyrimme korjaamaan niitä mahdollisimman pian.

Syyskuun merkittävin tapahtuma taisi olla Jyväskylässä pelattu Hippoturnaus, johon osallistuimme 02-08-tyttöjen toimesta laajalla rintamalla. Hippoturnaus on kasvanut mielettömän kokoiseksi tapahtumaksi ja JyPKillä on varmasti haastetta saada turnaus pyörimään kerran vuoteen. Järjestelyt olivat ainakin allekirjoittaneen silmiin moitteettomat, joten hatunnosto jyväskyläläisten suuntaan. Hyvän fiiliksen ja yhdessäolon lisäksi tulijaisina oli IHU05-tyttöjen kultamitali. Helsinki cup-voittajat ovat siis nyt myös Hippoturnauksen voittajia. Onnea heille!

Varusteista on sen verran kerrottavaa, että olemme uusineet Puma-sopimuksemme ja käytämme näin ollen jatkossakin Pumavarusteita. Tämä on hieno homma sillä olemmehan jo muutaman vuoden olleet vahvassa liitoksessa Pumaan ja näin ollen jatkamme samaan malliin edelleenkin. Joitain kokoja pelipaitaa on ollut Puhoksessa loppu. Muutaman viikon sisällä tulee lisää paitoja ja saadaan taas kaikkia kokoja tarjolle. Lienee itsestäänselvyys, että yhteistyö Intersport Puhoksenkin kanssa jatkuu kuten aiemmin, joten varusteiden hankintaan ei tule mitään muutoksia.

Lisäksi vielä infona, että 8.10 juhlittavaan 70-vuotisillalliseen on enää muutama paikka vapaana. Tilaisuus siis Puotilan Kartanolla 18-24 ja mukaan mahtuu 80 juhlijaa. Lisäpaikkoja mahdollisesti saatavilla, mikäli tulee yleisöryntäystä viime hetkillä. Mutta tosiaan taisi olla 6 paikkaa vapaana enää, joten jos haluat mukaan niin siitä sähköposti toimisto@valtti.info hetimiten.

Lopuksi vielä info siitä, että Terveystalolta saa influenssarokotetta tarpeen tullen. Kysele tarkemmin Terveystalo Hertsikasta tai Kampista. Muista mainita olevasi Valtin jäsen.

Tsemppiä loppukauteen!

Kennu