2016 tammikuu

Moi,

Paukkupakkaset ovat onneksi helpottaneet ja toivotaan, että talven kylmin jakso on ohi. Ainakin nyt luvassa lauhempi jakso. Nämä ovat nämä muutamat viikot vuodesta, jolloin kaipaa hallia. Jakso on kuitenkin niin lyhyt, että vahvasti myötäilen 90-lehdessä olleita Mika Kottilan kommentteja siitä, että on aika kallis ratkaisu panostaa halliin, jotta välttyisi perumasta treenejä tällä jaksolla. Muitakin liikuntamahdollisuuksia on Suomi ja itä-Helsinki täynnä, joten kannattaa miettiä myös vaihtoehtoisia treenejä. Kuinka monta treeniä joutuu perumaan vuoden aikana sään takia?? Aika vähän! Enkä kyllä yhtään ole kateellinen PK:lle Myllyhallin tilanteesta. Todella vaikea tilanne heillä siellä...

Tänään voimme taas kaikki valttilaiset olla ylpeitä pelaajistamme. IHU03 paukutti menemään ELL-sarjaan talvikarsinnan ylivoimaisena ykkösenä. Se, että taakse jää niinkin hienoja joukkueita kuin Käpa United, VJS ja KTP kertoo siitä potentiaalista mikä meillä Itä-Helsingissä on, jos vain haluamme panostaa lajimme kehittämiseen täällä Suomessa. Maaliero 13-4 kertoo kuka oli ykkönen ja kenelle sarjapaikka kuuluu. Onnea pojat upeasta suorituksesta! Tämä on myös hieno palkinto koko 03-ikäluokalle ja taustoille, jotka ovat tehneet pitkään laadukasta työtä, kaikki yhdessä. Pakko myös sanoa, että jotain me varmasti Jampan kanssa tehtiin oikein, kun kolme vuotta sitten mietittiin, josko perustaisimme yhteisjoukkueen lähiseurojen kanssa. Kolme ikäluokkaa ja kaikki ovat pelanneet Suomen kovinta sarjaa. IHU02 viitoitti tietä ja IHU01 ja 03 perässä! Valtin ovi on auki. Otamme lämpimästi vastaan halukkaat seurat mukaan yhteistyöhön.

03-menestys on hieno avaus juhlavuodelle 2016. Tänä vuonna tulee "Pegasokselle" 70 vuotta täyteen. Vaikka ikää alkaa olla olen varma, että lennämme kohti uusi menestystarinoita. Jäsenmäärämme on lujassa kasvussa ja rakennusalusta on kunnossa. Mikään ei estä meitä tekemästä Valtistamme entistäkin hienomman seuran. Ja jäsenkortithan vuodelle 2016 on saatavilla kentän toimistosta, joten kipin kapin hakemaan omanne pois. 

Uusista pelipaidoista mainitsin jossain vaiheessa lyhyesti. Niitä on siis tulossa ja jatkossa lyhythihaisina. Uudet paidat ovat viimeisimmän tiedon mukaan saatavilla Puhoksesta tammikuun lopulla, joten pian saadaan lisää keltavihreää kentälle. Vanhaa malliahan on edelleen ostettavissa allekirjoittaneelta toimistolta. Tosin vanhasta mallista koot 128, 140 ja 152 on loppu. Niitä joutuu siis hetken vielä odottaa. 

Kohti kevättä ollaan siis lujaa menossa ja ensi viikolla jaetaan Liikuntaviraston meille myöntämät kesän kenttävuorot. Tämä tarkoittaa sitä, että pääsee suunnittelemaan kesää myös Puotilaan. Paljon on joukkueita ja paljon tulee treenejä mutta myös pelejä ja turnauksia luvassa. Lähes kaikki viikonloput ovat kentällä varattu turnauksille ja lisäksi tietysti sarjapelejä kotiareenalle reilusti. Nythän ei enää pelata 9 vs 9, joten vielä enemmän pystyy laittamaan otteluita omalle kentälle. Tavoite, että kaikki ikäluokat ja tasot saavat pelejä Puotilasta. Tavoite myös, että edustusjoukkueemme tulee olemaan enemmän esillä. Joukkue nousi neloseen viime kauden päätteeksi ja panostamme toimintaan entistä vahvemmin. Tulkaa siis katsomaan pelejä!

Nyt vielä lyhyt jakso luistelua ja sitten täysillä uuteen kauteen!

-Kennu

PS. Kuvassa sankarit!