2016 toukokuu

Moi,

Nyt on kesä! Jess! Jalkapallokausi on parhaillaan ja sää suosii. Mikäs sen mukavampaa.

Ajoin juuri pelipassiraportin Palloliiton Pelipaikka-järjestelmästä. 835 pelipassia on virallinen lukema just nyt. Tää on aivan mahtava juttu. Viime vuoden lukema taisi olla noin 750, joten ollaan jo tässä vaiheessa melkein sata edellä edellisvuotta. Paukahtaisikohan 1000 raja rikki vielä jossain vaiheessa vuotta 2016. Siinäpä kiva tavoite. Viimeistään 2017 tuo on täysin realistinen tavoite.

Nyt alkaa olla viimeinen hetki käydä ilmoittautumassa kesäleireille ja jalkapallokouluun. Ja täältähän löytyy infot leireistä: http://www.valtti.info/3-8-vuotiaiden-toiminta/

Pikapikaa siis kaikki mukaan leireille. Mukavasti leiriläisiä on jo tulossa mutta lisää mahtuu vielä!

 

Nyt kun tytöt alkavat tosissaan valmistautua Stadi cupiin niin on todettava, että ei ole ollut huono turnaustilanne myöskään täällä Puotilassa. Pelaajamäärän kasvu näkyy kentällä siten, että meillä on yhä enemmän Valtti-joukkueita. On vaikeaa enää löytää 1,5-2h kenttävuoroja ja joukkueet ovatkin tainneet pitkälti ottaa tavaksi vetää alkulämppiä kentän laidalla, mikä tietysti on ihan kustannustehokasta. Myös viikonloput ovat olleet mukavan täynnä kun joukkueet ovat järjestäneet turnauksiaan. On tosi makeeta kun kentällä on elämää ja nyt on tosiaan voinut jokaisena viikonloppuna tulla kentälle tietäen, että pelejä on tarjolla. Ja tietysti sarjapelejäkin on riittänyt Puotilaan. Valttifiilistä on siis riittänyt ihan roppakaupalla.

Aivan pienimmille suunnattu Pegasosliigakin on lähtenyt kivasti liikkeelle. Osallistujia on hitunen alle 30 ja kovalla innolla ovat lapset pallon perässä juosseet. Toivotaan, että saamme tuosta hyvän alun 2011-syntyneiden lasten joukkuetoiminnalle. Kovasti ovat vielä pieniä nuo lapsukaiset mutta mikäs sen hauskempaa leikkiä kuin pallon perässä juokseminen. Siitähän ne taidot sitten alkaa karttua.

Ja vielä loppuun vakiomuistutus veikkaamisesta eli muistakaa sieltä etusivun logon kautta käydä pelaamassa Veikkauksen pelejä. Sieltä tipahtaa sitten pennosia seuralle joka viikko. Summat on tällä hetkellä olleet niin pieniä, että epäilen, että vain minä pelaan näitä pelejä... ja viime aikoina vähemmän menestyksekkäästi!

 

Oikein lämmintä kesää kaikille, toivottaa

Kennu