2017 elokuu

Moi,

Elokuu alkaa olla loppupuolella ja siten myös kesä on päättymässä. Sarjapelit kuitenkin jatkuvat pitkälle syksyyn ja kovin pelirumba onkin parhaillaan käynnissä.

Loppukesään kuuluu myös Valttifest, jota juhlitaan tulevana lauantaina 26.8. Tänä vuonna panostamme sarjapeleihin. Ensimmäiset pelit alkavat kello 10. Otteluita jatkuu siten, että kello 17:00 alkaa viimeinen peli, jonka jälkeen siirrytään Puotilan Kartanon terassille ja jatketaan iltaa valttilaisin voimin rennossa meiningissä. Valttifestin aikana on koko ajan buffet auki ja karkkihyrrää myös tarjolla. Toivottavasti mahdollisimman moni pääsee paikan päälle katsomaan pelejä ja viihtymään kentällä ja myöhemmin terassilla.

Valtin viralliset golfmestaruuskisat lähestyvät. Tänäkin vuonna kisa järjestetään Nevas golfin kentällä, 2.9 lähdöt 09-09:40 on varattu valttilaisille ja tähän ilmoittautumiset osoitteeseen toimisto@valtti.info . Toivottavasti saamme kaikki lähdöt täyteen. Ilmoittaudu siis mukaan asap, mikäli aiot mukaan pelaamaan.

Valtin salibandyjunnuille on nyt tarjolla kerhotoimintaa. Käynnistetään junnutoiminta iisisti 11.9 Puotilan ala-asteen koulusalissa. 19-20 olisi 08-10-syntyneille palloilua ja 20-21 06-07. Ilmoittautumiset tähän myös toimisto@valtti.info -osoitteeseen. Hintaa vielä mietitään mutta edullisena toiminta pidetään. Tästä päästään alkuun ja katsomme tuonnempana miten toimintaa voidaan/halutaan laajentaa.

Jäsenmäärämme tälle vuodelle näyttäisi pyörivän suunnilleen samoissa lukemissa mitä viimekin vuonna. Järjetön kasvu on takanapäin ja nyt alamme olla kiinteämmissä, toivottavasti pysyvissä lukemissa. Pelipasseja tällä hetkellä on 926. Viime vuoden lukema oli muistaakseni 1035 ja kun nykyhetkeen lisätään syksyllä aloittavat uudet pelaajat niin tullaan olemaan varsin samoilla hujakoilla kuin viimekin vuonna. Hienoa jos saamme vakiinnutettua määrämme yli tuhannen.

Eipä tällä erää varmaan muuta merkittävää. Pelataan sarjat loppuun ja sitten osataan sanoa olemmeko seurana päässeet eteenpäin myös tuloksellisesti.

Hyvää loppukesää kaikille!

Kennu