2019 marraskuu

Moi, 

Infokirjeen alkuun muutama tiedotusluonteinen asia:

Seuran futiskauden päättäjäiset pidetään 22.11 klo 18-20 Vartiokylän työväentalossa. Ohjelmassa perinteiset vuoden pelaajapalkinnot, muita palkitsemisia, katsausta menneeseen kauteen ja pientä popsittavaa sekä fanikamamyyntiä. Tervetuloa!

Seuran syyskokous pidetään Puotilan kartanolla 28.11 klo 18. Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat. Kaikki seuran jäsenet ovat tervetulleita. Huomioikaa, että kokous tosin Kartanolla, eikä kentän neukkarissa, kuten alun perin oli tarkoitus. 

Futiskausi on tosiaan takanapäin. Voimme taas puhua valttilaisittain menestyksekkäästä kaudesta. Itselleni nousi oikeastaan kolme asiaa ylitse muiden menneellä kaudella. Naisten nousu Kakkoseen oli ehkä koko seuran kovin juttu. Miesten pysyminen Kolmosessa oli yhtä lailla tärkeä saavutus. Lisäksi Elina Peltokankaan ja Helmi Raijaksen nousu 05-tyttöjen maajoukkueeseen lämmitti sydäntä. 

Näiden alapuolelta löytyy toki muita menestystarinoita ja iloisia asioita. Toki pettymyksiäkin. T06 IHUn mieletön loppukausi siivitti joukkueen hopealle T13EL-sarjassa ja T05 IHUn pronssi omassa T14EL-sarjassa olivat molemmat urheilullisesti kovimmat suoritukset. B-poikien ja B-tyttöjen sarjat olivat molemmat lopputuloksen osalta pettymyksiä. B-pojat pelasivat muutaman huippuottelun ja nousu takaisin Ykköseen oli ärsyttävän lähellä. Vastaavasti B-tytöillä oli Ykkösessä hilkulla päästä TBSM-karsintaan mutta jäi senttien päähän. Pettymykset voidaan kuitenkin kuitata katsomalla tulevaisuuteen, joka näyttää molempien osalta varsin hyvältä. Molemmilla tulee olemaan entistä vahvempi joukkue ensi vuonna ja yhteys edustusjoukkueisiin on toimiva. Pystymme kehittämään vanhimpia junioreitamme edustusjoukkueyhteistyöllä ja kesällä näemme varmasti vahvaa juniorivoimaa M3Dssä ja N2Dssä. Toivotaan kovaa harjoitteluintoa kaikille tulevalle talvikaudelle. 

Jos vähemmän kilpailullisia arvoja mietitään kaudesta niin pelipassimäärämme on niukasti taas noussut uuteen ennätyslukemaan. Olen monesti pyrkinyt painottamaan, että kilpailullisuus ja kaikkien mukana olo ei sulje toisiaan pois ja seuralle molemmat arvot ovat yhtä merkityksellisiä. Samaan hengenvetoon totean myös ikämiesten menestyneen poikkeuksellisen hienosti menneellä kaudella. Oikeastaan ikämiestoiminta on mainio esimerkki toiminnasta joka yhdistää kilpailullisuuden ja kaikkien mukana olemisen. Hieno kausi siis sielläkin taas kerran!

Talvivuorot sinkauttivat itsensä käyntiin maanantaina 4.11. Siirryttiin koulusaleihin ja osittain Pallomyllyynkin. Talven Pallomyllyvuorot saadaan tosin vasta vuorojenjakotilaisuudessa 12.11, jonka jälkeen katsomme ketkä onnekkaat tänä vuonna pääsee sinne harjoittelemaan. 

Allekirjoittanutta on viime aikoina työllistänyt tyttöjen uudet yhteistyökuviot. B-tyttöjen yhteistyötä on nyt laajennettu koskemaan myös T05, T06 sekä osittain T07-ikäluokkia. Mukana yhteistyökuvioissa ovat Valtin lisäksi TiPS, PPJ sekä I-HK. Koen erittäin merkitykselliseksi, että pystymme rakentamaan kestävää yhteistyötä tyttöpuolelle ja tukemaan pelaajiemme (ja samalla muiden seurojen pelaajien) kehittymistä omalle huipulleen. 05-tytöissä on nyt YJn piirissä yhteensä neljä maajoukkuepelaajaa, sekä kolme lisää, jotka olivat alustavassa n. 30 pelaajan listalla. Itse ajattelen, että tämä on vasta alkua ja uskon, että lisää on tulossa. Poikapuolella Casper Terho on oiva esimerkki miten seurana pystyimme tukemaan lahjakasta pelaajaa tämän polulla maajoukkuepeleihin. Varmistetaan yhdessä, että Valtissa jatkossakin on resursseja tukea pelaajia maajoukkueisiin. 

Lopuksi vielä tiedoksenne, että olemme tehneet POP Vakuutuksen kanssa sopimuksen, jolla valttilaiset saavat alennusta vakuutuksista ilmoittamalla VALTTI-tunnuksen sopimusta tehdessään. Lisäinfoa etusivun bannerista. 

Nyt toivomme mahdollisimman lyhyttä ja ytimekästä talvea, jotta pääsemme pian taas aloittamaan uutta sarjakautta kevätlämmössä. 

Niin, ja ihan lopuksi vielä iso KIITOS kaikille helsinkiläisille, jotka äänestivät OmaStadi-äänestyksessä Puotilaan pururataa ja kuntoilulaitteita. Meillä valttilaisilla alkaa olla aika hyvä tilasto menestyksekkäistä äänestyskilpailuista. Kiitos, kiitos, kiitos!!!

- Kennu