2019 toukokuu

Moi,

Vuoden ensimmäinen mutta toivottavasti ei viimeinen infokirje. Aika tuntuu rientävän nopeammin ja nopeammin ja infoilu kärsii muusta kiireestä... Noh, parempi myöhään kuin ei milloinkaan.

Aloitetaan siitä, että seuran kevätkokous pidetään 28.5 klo 1900 Puotilan kentän toimistolla. Asialistalla sääntömääräiset asiat. Tervetuloa innokkaat jäsenet!

Sarjat ovat lähteneet käyntiin vauhdikkaasti ja kotipelejäkin pelataan Puotilassa runsaasti kuten myös kotiturnauksia. Kaikki Puotilan Volkswagen Areenan sarjapelit löytävät täältä:

https://www.valtti.info/volkswagen-areena/sarjapelit-puotilassa/

Ja vastaavasti kotiturnaukset tästä:

https://www.valtti.info/volkswagen-areena/turnaukset-puotilassa/

Tuloksellisesti alkukauden merkittävimmät suoritukset on tulleet Naisten edustukselle, jossa nousu Kolmoseen on jatkunut voitokkaasti ja ollaan taulukon ykkösinä neljällä voitolla ja yhdellä tasurilla.

Miesten edustukseen kohdistuu myös iso mielenkiinto. Sielläkin nousu Kolmoseen ja tiukat väännöt. Urheasti on taisteltu ja pari pistettä kasassa. 24.5 pelataan ensimmäinen todellinen hegemoniaottelu FC Kontua vastaan Kontulassa. Ottelu alkaa 1915. Sinne kaikki kannustamaan Valttia!

Sarjapelaamisessa ollaan tällä kaudella myös ennätyksellisen yhteistyökykyisiä sillä pelataan poikkeuksellisen paljon yhteistyössä muiden seurojen kanssa. B-poikien taival B Ykkösessä yhdessä Ponnistuksen kanssa on alkanut odotetun haastavasti. Pojat pelaavat eksoottisesti mustakeltaraidallisissa paidoissa (yksi raita molemmilta seuroilta). Sarja ja taistelut ovat kovia mutta kundit tekevät parhaansa. Alkukaudesta mainittava Inter Turusta otettu kotivoitto.

B-tytöt puolestaan pelaavat yhdessä TiPSin ja PPJn kanssa sarjojaan. Siellä haastava paikka kun kahdella joukkueella väännetään TB Ykköstä. Päästäänkö syksyllä SM-karsintaan ja pysyvätkö molemmat joukkueet Ykkösessä. Kaiken kaikkiaan tytöissä kuten pojissakin paljon potentiaalisia pelaajia ja hieno tilanne. Jokaisella pelaajalla itsestä kiinni mille tasolle haluavat päästä pelaamaan ja pystymme seurassa tarjoamaan paljon vaihtoehtoja.

Nuoremmissa poikapuolella P07 IHU on pisteistä taistelevista joukkueista onnistunut parhaiten. Joukkue on vahvasti 08-pohjainen ja pelaavat Ykkösen karsintaa ja ovat taulukon kolmansia.

Tytöissä 05-ikäluokalla on hyvät mahdollisuudet EL-sarjaan syksyksi. 06-tytöt (yhdessä I-HK supernelikon kanssa) vielä vahvemmin menossa ELään. Myös 07-tytöt pelaavat jo pisteistä ja siellä joukkue menossa ylimmälle tasolle Ykköseen syksyksi. Millaisia sarjapaikkoja sitten syksyksi saadaan jää nähtäväksi.

Kesä lähenee ja sen myötä Valtin kesäleirit palloillaan taas kesäkuun kahtena ensimmäisenä viikkona. OP Pohjolalta saimme isot tuet työllistämiseen ja näin ollen pystyimme palkkaamaan normaalia enemmän kesäleiriohjaajia. Runsaasti on omia ja yhteistyöseurojen junnuja seuratyöntekijöiden apuna leireillä. On hienoa, että pystymme näin työllistämään nuoria. Kesäleireille mahtuu vielä mukaan mikäli mattimyöhäisiä vielä pohtii osallistumista.

Lopuksi vielä kommentti, että maalien huolto on tilattu jo aikoja sitten. Kartoitus on tehty ja lopullinen korjaus tulossa. Samaten kenttä pistetään pian kuntoon myös siisteyden osalta. Auratut kumirouheet levitetään takaisin kentälle ja saadaan sivualueet siisteiksi. Tuntuu vaan kaikilla olevan runsaasti puuhaa ja huollot vähän viivästyneet.

Kesä on käsillä, oikein hyvää kesää kaikille!

-Kennu