2020 huhtikuu

Hyvää toista aprillipäivää!

Elämme eksoottista aikaa. Jalkapallokausi lähenee ja loittonee samanaikaisesti. Samalla harrastetoiminnan "lakko" on kuitenkin vain vähäpätöinen asia maailman yleistilassa. Vaikken historioitsija olekaan niin oletan, ettei maailma ole tällaista tragediaa nähnyt toisen maailmansodan jälkeen. Vihollinen on vain huomattavan paljon paremmin maastoutunut kuin sodissa eikä laukauksestakaan kuulu jytinää. 

Seuroilla on nyt haaste kehittää etäharjoitteita pelaajilleen ja seurata toteutumista. On erittäin tärkeää, että kaikki valttilaiset ymmärrämme varotoimenpiteiden merkitys ja seuraamme saatuja ohjeita. Puotilan kentällä on runsaasti tilaa yksilön treeniä varten mutta valitettavasti kaikki eivät toimi vastuullisesti. Olkaa erittäin tarkkoja että pidätte etäisyyksistä kiinni kentällä palloillessa!

Taudin tiimoilta nousee isoja, isoja taloudellisia haasteita seuroille ja perheille. Samalla aika on varsin yhteisöllistä ja moni onkin jo kantanut kortensa kekoon seuran hyvinvoinnin ylläpitämiseksi. On tietysti vaikea olla yhteisöllinen ja tukea, mikäli koronanyrkki iskee omaan talouteen. Haluan tässä kohtaa kiittää isosti kaikkia, jotka Valttia ovat jo nyt tukeneet ja jotka ovat vielä tukemassa. Kiitos!

Kilpatoiminnasta uusimmat kuulumiset lienevät, että Palloliitto valmistautuu erilaisiin skenaarioihin, joissa tuorein on, että toiminta alkaisi aikaisintaan kesäkuun alkupuolella. Todennäköisemmin vasta heinäkuun lopulla. Joudumme siis odottelemaan, että pääsemme oikeasti taas pelailemaan. Ja kuinka hektinen syksy sitten tuleekaan kun kaikki tapahtumat kohdistetaan samalle vuodenajalle. 

Puotilassa ollaan ainakin valmistauduttu kauden alkuun varsin normaalisti. Kumirouhetta on lisätty kentälle, maaleja on korjailtu ja korjaillaan vielä lisääkin. Verkot pitäisi olla varsin hyvässä kunnossa. Lisäksi ollaan uusimassa kolmoskoppia siten, että siitä tulee samanlainen valttikoppi kuin nelosestakin. Näin saamme naisille ja tytöille oman valttikopin. Tästä ihan mieletön kiitos herroille Mika, Panu, Jarmo, jotka kai suurimmassa roolissa ovat olleet!

Kesäkuun alun kesäleirit on varmasti monelle iso kysymysmerkki tällä hetkellä. Niin on tietysti meillekin. Seuraamme tilannetta. Oletan, että kuukauden päästä olemme viisaampia sen suhteen miten toimintaa voi käynnistää vai joutuuko leirejä siirtämään. Pidän varmana, että leirit joka tapauksessa järjestetään jossain kohtaa kesää.

Loppuun vielä muistutus, että Intersport Eastonilla on verkkokaupassaan ilmaiset toimitukset ja lisäksi paljon uusia omatoimiharjoitusvälineitä. Käykää tsekkaamassa nettikaupasta. Toki kauppa palvelee ihan livenäkin. 

Terveyttä kaikille!

-Kennu