Kuukauden Valttilainen Sebastian Ström!

28.5.2021

Sebastian toimii osana Valtin tyttöjen 2007-syntyneiden joukkueen valmennustiimiä. Sebastian on pelaajien ja muiden taustahenkilöiden keskuudessa hyvin pidetty ja häntä kuvaillaan sanoilla innosta, luotettavat, positiivinen ja kaikki huomioon ottava. Eli juuri niitä asioita, joita Valtissa pidetään arvossa!


Sebastian tuli mukaan Valtin toimintaan kolme vuotta sitten, jolloin hänen T07 joukkueessa pelaava tyttärensä siirtyi seuraan. Hän oli toiminut myös tyttärensä aiemmassa joukkueessa apuvalmentajana, joten oli helppoa liittyä mukaan uuden joukkueen toimintaan. Omaksi jutukseen hän kokee urheilijan fysiikan, jonka parantamisen hän yrittää ottaa mahdollisuuksien mukaan osaksi harjoitteita. T07 joukkueen valmennus ja taustahenkilöt, sekä uudet että vanhat, saavat Sebastianilta kehuja.


"Kaikki joukkueen toiminnassa mukana olevat valmentajat ja toimihenkilöt ovat olleet ammattitaitoisia ja etenkin nuorten parissa toimiessaan aivan mahtavia", Sebastian sanoo.


Valtin toiminnan Sebastian myös arvostaa korkealle; 

"Valtti on vahva kasvattajaseura ja iso tekijä Itä-Helsingissä sekä koko pääkaupunkiseudun alueella. Etenkin tyttöpuolella, jota olen nähnyt läheltä, toiminta on ollut laadukasta ja tulokset kaikkien nähtävillä.

Jo aiemmin sain hyvän kuvan Valtin vahvuudesta kasvattajaseurana, kun siskoni poika pelasi seurassa 15 vuotta ja siirtyi sen jälkeen Klubiin".


Myös Sebastianin toinen tytär pelaa Valtissa, 2010 syntyneiden joukkueessa. Iltaisin ja viikonloppuisin suurin osa ajasta kuluukin Puotilan Volkkarin kentällä ja kentän laidalla tyttöjen harjoituksissa ja heidän otteitaan seuratessa. Lopuksi Sebastian haluaa vielä lähettää terveisiä junnuille ja miksi ei myös muille;


 "Jaksajaa jatkaa harrastusta Koronan aiheuttamista haasteista huolimatta. Kesä lähenee ja pelikentillekin kyllä päästään pian!"