Valtin ja Unitedin tyttöjä maajoukkueessa ja alueleireille

5.10.2021

T06- ja T07-ikäluokkien alue- ja maajoukkuetoiminnan käynnistymisen myötä Valtti on hienosti edustettuna pelaajavalinnoissa. Myös runsaasti yhteistyöseurojemme pelaajia on nimetty ryhmiin. 

U16 (2006) aloittaa maaottelutoimintansa kahdella pelillä länsinaapuriamme Ruotsia vastaan lokakuun loppupuolella. Iiris Holmström Valtista on nimetty mukaan ryhmään ja Tara Seifulla TiPSistä varasijalle. 

Linkistä Palloliiton uutiseen:

U16-tytöt nimetty lokakuun Ruotsi-otteluihin | Suomen Palloliitto


Aiemmin alueleiritapahtumiin on Iiriksen ja Taran lisäksi valittu Lumi Peltokangas (Valtti), Hillaleena Tiihonen (Valtti), Pinja Ek (Valtti), Viivi Fredriksson (Valtti), Anete Müller (PPJ), Stella Dufva (PPJ), Peppi Mikkonen (TiPS),  Elma Tolonen (TiPS) ja Nenet Seifulla (TiPS).

Myös U15 (2007) -tytöt aloittavat aluejoukkuetoimintansa kahdella leirillä lokakuussa. Näihin nimettyinä ovat seuraavat pelaajat:

Ella Nupponen (Valtti), Marina Mäntynen (Valtti), Sonja Koskelin (Valtti), Stella Aurejärvi (PPJ), Edith Grahn (PPJ), Emilia Ebnezer (Valtti), Emilia Wegelius (PPJ), Frida Ahola (Valtti).

Lisäksi mainittakoon että 05-tyttöjen maaotteluissa Tanskaa vastaan syyskuun alussa joukkueeseen nimettiin Veera Tammi (TiPS) sekä Ida Vänskä (TiPS) ja varasijalla ringissä ovat olleet Helmi Raijas (Valtti), Elina Peltokangas (Valtti) ja Siiri Forsström (Valtti).