Infokirje maaliskuu

Taiha Jarno
16.3.2013

Moikka kaikille!

Katson ulos ikkunasta ja lunta tupruttaa ja pakkasetkin tuntuvat jatkuvan. Yllättävän kaukana näyttäisi vielä olevan kevät. Ehkä se sieltä vielä jonain päivänä tulee.

Nostetaanpa alkuun muutama tulosuutinen. Valtin KKI60-miehet nappasivat salibandyn SM-hopeaa kaudella 2012-2013. Hatunnoston arvoinen suoritus. Onnea herroille! Valtin valmentajakerhossa taas nimettiin vuoden valmentaja. Ensimmäistä kertaa jaossa ollut titteli meni oikeutetusti miesten joukkueen tyylikkäästi nelosdivariin luotsanneelle Mikko Aitkoskelle. Onnea siis myös Mikolle! Ja samaan hengenvetoon muistutus kaikille Valtin valmentajille - käykää noissa valmentajakerhon tapahtumissa. Ne ovat arvokkaita kehittämis- ja keskustelutuokioita, joissa varmasti tulee uusia ideoita ja vinkkejä suoraan sinne pelikentälle vietäväksi.

Viime viikolla kävin taas tapaamassa Puman yhteyshenkilöämme ja keskustelumme tärkein anti oli, että Pumaa pitää saada joukkueillemme käyttöön vielä ahkerammin. Puma-sopimuksemme on viimeistä vuotta voimassa ja molemminpuolinen kiinnostus on sitä jatkaa, joten nyt vain Puhokseen Puma-asioissa. Aika paljon onkin joukkueet ottaneet Puma-tavaraa viime aikoina mutta toivon, että jokainen joukkue arvioi tilannettaan josko löytyisi jotain sopivaa lisähankittavaa. Kaikkein tärkein kuitenkin, että kaikilla joukkueilla olisi käytössä varustepaketissa aikanaan tilaamamme peruskamat eli pelipaita, shortsit, kakkospaita, sukat ja tuulipuku. Vaikka ostokset saattavat alkuun tuntua lisäkustannuksilta niin väittäisin, että yhtenäinen peliasu kyllä maksaa vaivan hommata. Jalkapallo on joukkueurheilu ja on kiva myös näyttää joukkueelta. Yhteinen varustus nostaa joukkueen profiilia huomattavasti ja vastustajatkin kunnioittavat tyylikästä ryhmää ihan eri tavalla. Puma varusteita on lisätty valttifutis.fi-sivujen varuste-osioon kuvien kera. Sieltä voi käydä ihmettelemässä, mitä hankkisi seuraavaksi. Lisäksi tulemme saamaan uusia tuotteita kentän vitriiniin. Ainakin palloja tulemme mainostamaan sitä kautta. Sovimme jo edullisista hinnoista...

Jos ei mikään uusi jääkausi ole alkamassa niin käytännössä alkaa olla jo lyhyt aika sarjapelienkin alkuun. Mitään valtavaa määrää sarjapelejä tuskin saamme Puma Areenalle mahtumaan mutta pyrkimys, että niitä jonkin verran tänne kuitenkin tulisi. Perjantai tulee pitkälti olemaan pelipäivä meillä ja varmaan myös lauantaina tullaan käymään taistoja kentällä. Pyrin laittamaan valttifutis-sivuille selkeän listauksen siitä, mitä pelejä milloinkin Pumalla pelataan. Yritetään saada vähän oikeaa fudiskulttuuria tänne ja katsojia katsomoihin. Pelasi sitten junnu tai ikämies niin aina saa valttilaista kannustaa.

Pankinvaihto on viittä vaille valmis. Uudet tilithän ovat jo olleet auki jonkin aikaa ja vanhat lopetetaan 10.4. Muistakaa siis pistää kaikki maksunne Aktian tilille ellei sitten jostain vanhasta maksusta ole kyse.

Loppuun vielä vakiopyyntö: Eli nyt kaikki mukaan jalkapalloilemaan. Pian on kevät täällä ja joukkueissamme on kyllä tilaa lisäpelaajille. Jalkapallo on kuningaslaji, joka kehittää harrastajaa erittäin monipuolisesti ja kaiken lisäksi hemmetin hauskalla tavalla. Mainosta menemään siis kavereille ja naapureille ja joka suuntaan.

Oikein mukavaa kevättä kaikille.

-Kennu