2022 elokuu

Moi, 

Puotilan kentän korjaus on alkanut. Sehän tarkoittaa sitä, että Herttoniemenrannan uusi kenttä on valmis. Puotilan maton uudistamiseen varataan 3-4 viikkoa, minkä ajan kaikki toimintamme on siirretty uudelle Rantsun kentälle sekä muille kaupungin kentille. 

Herttoniemenrannan logistiikka on varmasti alkuun hiukan haastava. Meillä on tällä hetkellä yksi avain liikuntahalliin, jossa on vessat käytössämme. Toinen avain on sitten sähkökaappiin, josta saamme iltaisin valot. Selvittelen näiden logistiikan optimointia ja mahdollisuutta lisäavaimiin. On erittäin tärkeää, että liikuntahallin vessojen ja pukkareiden käyttäjä sulkee ulko-ovet perässään. Tämä jää avaimenhaltijan vastuulle. Sinnitellään toistaiseksi näin. Kenttähän on moderni, huippulaadukas ja upealla sijainnilla, joten voidaan kyllä ylpeillä puitteilla. Tietysti upouudet maalit entisestään lisää viihtyvyyttä. 

Herttoniemenrannan ja Puotilan uusien kenttien mitat tulevat olemaan täysimittaisen jalkapallokentän mitat eli 105m x 68m. Rantsun 8v8-kenttä hyödyntää ison kentän viivoja siten, että pituus on 68m ja leveys muistaakseni 45m. Nämä olivat yleisimmin käytetyt 8v8-mitat. Rantsuun on lisäksi piirretty 5v5-kentän rajat, jolloin saamme helposti pelattua myös nappulapelejä siellä. 

Puotilan alun perin 7v7-kentiksi suunnitellut kentät uusitaan myös hivenen. 8v8-kentistä tulee pidemmät (68m - paitsi kentästä C, jota ei pysty pidentämään) ja leveyttäkin saadaan muutama metri lisää kentille A ja B. Näin isommat 8v8-junnut voivat pelata kentillä A ja B ja pienemmät sitten kentällä C, jonka mitat pysyvät samoina kuin nyt (60m x 40m). 

Herttoniemenrannan kenttä on siis kesäkenttä, jolla ei toistaiseksi ainakaan ole talviharjoittelua. Olemme suunnitelleet sinne 1-2 konttia, jotka tulisivat toimisto-, pukuhuone- ja varastokäyttöön mutta nyt aluksi mennään kevyemmällä versiolla ja katsotaan miten homma lähtee rullaamaan. Toivottavasti jatkossa saadaan lähes kaikki kotipelimme omille kentillemme. Ja muistutetaan vielä siitä, että myös Kulosaaren Jalkapalloseura KulPS on osallisena kenttään, joten hyvässä yhteistyössä kenttätoimintaa pyöritetään. 

Herttoniemenrannan kentästä vielä sen verran, että kentän vieressä on runsaasti kolmen tunnin parkkikiekkopaikkoja eli pysäköinti onnistuu mukavasti. Mutta muistakaa kiekko - minä en muistanut... hrmff...

Muut asiat ovat allekirjoittaneella tällä erää aika lailla taustalla. Ehkä lauantaina potkitusta Valttifestistä voidaan vielä mainita tapahtuman olleen makee, iloinen ja onnistunut. Iso kiitos kaikille T1516- ja P15-vanhemmille, jotka uurastivat pitkää päivää kentällä. Sen se vaatii, että jotain saadaan tehtyä - vapaaehtoisia... Kiitos!

Oikein hyvää jo puoliväliin ehtinyttä elokuuta kaikille!

-Kennu