2023 Helmikuu

Moi, 

Uusi kausi on lähtenyt vauhdilla alkuun. Ensimmäisiä pelejäkin on jo pelailtu. Talviliigoja, huuhkaja-/helmaripäiviä, harkkapelejä ja jopa ensimmäiset sarjapelit (talvikarsinnat) on lähteneet hyvällä vauhdilla käyntiin. Tietysti futsaliakin pelaillaan.

Vaikka tänään taas tupruttaa lunta niin itsellä ainakin alkaa olla jo kevättä rinnassa ja tämähän on sitä innostavaa aikaa kun koko paras fudiskausi on vielä edessä. Ja tietenkin Puotilan kentän talvihuolto alkaa olla paremmalla puolella. 

Vuodenvaihteessa meille kantautui suru-uutinen kun todellinen Valtti-legenda Aarni "Ponu" Rantala nukkui pois. Ponu (1948-2022) oli tuttu näky Puotilan kentällä ja ura Valtissa alkoi jo 60-luvun lopussa. Ihailtavaa seurauskollisuutta, josta jokaisen on hyvä oppia aikoina, jolloin ruoho aina tuntuu vihreämmältä aidan toisella puolella. Ponu oli myös itselleni tuttu ja aina tuli juteltua kun kohdattiin. Ponun perheen toive oli, että mahdolliset muistamiset voisi tehdä lahjoituksena Valtin vähävaraisia pelaajia tukien. Linkistä aiemmin tekemääni uutiseen, jossa maksutiedot:

Aarni "Ponu" Rantala 1948-2022 | Puotinkylän Valtti ry

Kuten sanoin, kausi on päässyt kivasti alkuun ja lujaa vauhtia mennään kohti kevättä. Yhtenä isona kehitysaskeleena pyrimme kehittämään edustusjoukkueiden tapahtumia. Uusi jalkapallojaoston "nyrkki" listasi pari viikkoa sitten kauden tehtäviään ja mm. kotipelit on tarkoitus tehdä todellisiksi juhlapäiviksi, joten toivottavasti jäsenistö on valmis täyttämään katsomot. Tarkoituksena on pelata naisten edustuksen pelit keskiviikkoisin ja miesten perjantaisin. 

Kesävuorotkin on jo aika hyvällä mallilla. Saamme kaupungin meille antamat vuorot ensi viikolla, minkä jälkeen viimeistelemme treenivuorot ja saadaan ne varmasti aika nopeasti julki. Kun treenitvuorot on paketissa pääsen jo asettelemaan kotipelimme kotikentillemme. Entistä enemmän pystymme tarjoamaan kotipelejä omalla kentällä, mikä tietysti on hieno juttu. 

Herttoniemenrannan kentän fasiliteettejä pitää myös parantaa heti keväästä. Tarkoituksena on hankkia konttitilaa kentän viereen ja tärkeänä asiana myös vaatteiden puhdistuspaikkoja uloskäyntien läheisyyteen. On tärkeää että opimme puhdistamaan vaatteet ja kengät kentän käytön jälkeen, jolloin vältymme kumirouheen leviämisestä luontoon. Sama pätee tietysti Puotilan kentän osalta. 

Ensi viikolla on sitten jo seuraleirimme Eerikkilässä. Hienoa saada 200 pelaajaa mukaan yhteiseen tapahtumaan. Uskon, että tuosta tulee hieno viikonloppu. 

Nyt siis katse kohti tulevaa kevättä!

-Kennu