Maksut

Pelaajan maksut menevät Valtissa seuraavasti:

Seuran kausimaksu (2024): 195€ /vuosi (hinta alhaisempi aloittelevilla ikäluokilla (125€ vuonna 2024) ja B-junnuista vanhemmilla pelaajilla (95€ vuonna 2024) sekä aikuispelaajilla pelkkä seuran jäsenmaksu (40€ vuonna 2024)). Minit menevät omalla hinnastolla.

Sisaralennus 20€ (2024)

Pelipassi ja vakuutus: SPL:n hinnaston mukaisesti.

Joukkuemaksu: joukkueen talousarvion mukainen.

Valtissa seuran kausimaksu maksetaan kerran vuodessa ja sen suuruus on riippuvainen seuran talousarviosta. Pienimmillä harrastuksen aloittavilla nappuloilla on alhaisempi maksu kuten myös A- ja B-junnuilla. Aikuispelaajat maksavat pelkän jäsenmaksun. 

Pelipassimaksu maksetaan Suomen Palloliitolle kerran vuodessa Palloliiton oman hinnaston mukaisesti. Ostomenettelystä seura tiedottaa erikseen mutta pääasiassa hoituu seuran toimiston avulla eli pelaajat maksavat seuralle ja seura ostaa passin ja mahdollisen vakuutuksen. 

Joukkuemaksujen suuruus on riippuvainen joukkueen omasta toiminnasta. Hinta vaihtelee suuresti sillä onhan toiminta esim. pienten aloittelevien palloilijoiden osalta aivan erillistä kuin esim. vanhempien junioreiden kilpatoiminnassa. Joukkuemaksuista kannattaa kysyä joukkueiden toimihenkilöiltä. 

Yleisesti voidaan sanoa, että Valtti pyrkii pitämään maksunsa varsin kohtuullisina ja haluamme itse ajatella, että hinta/laatu-suhde on hyvä.