Pojat 2010

Tervetuloa Valtti P10 joukkueen sivuille!


P10 on noin 50 reippaan ja vilkkaan jalkapallosta innostuneen pojan ryhmä. Osa pojista on pelannut pidempään, mutta mukana on paljon myös vähän aikaa sitten tämän hienon ja hauskan lajin löytäneitä.

Tavoitteemme on tarjota mahdollisuus tutustua lajiin, kehittyä pelaajana ja ryhmän jäsenenä sekä viettää mukavia ja kannustavia hetkiä jalkapallon parissa. Toimintamme on urheilullisesti ja kasvatuksellisesti tavoitteellista ottaen toiminnassaan huomioon pelaajien iän ja kunkin pelaajan oma kehitystaso.


Joukkueemme on jaettu kahteen ryhmään, kilparyhmään sekä haaste/harrasteryhmään. 

Kilparyhmä harjoittelee kolme kertaa viikossa ja osallistuu Eteläisen alueen tasoille 2 ja 3 sekä useampaan turnaukseen kauden aikana. Maalivahdeille on tarjolla maalivahtivalmennusta koulutetun maalivahtivalmentajan johdolla. 


Haaste/harrasteryhmä harjoittelee kolme kertaa viikossa ja osallistuu Eteläisen alueen 4 ja 6. Myös heille on tarjolla maalivahtivalmmenusta tarvittaessa.


Uudet pelaajat voivat tutustua joukkueen toimintaan kuukauden ajan. Mikäli kokeiluajan jälkeen haluaa jatkaa mukana joukkueen toiminnassa, tulee ilmoittautua joukkueeseen mukaan täältä. Huom! Ilmoittautumisen yhteydessä tulee antaa pelaajan henkilötunnus, tätä tarvitaan lisenssien hankkimiseen.

Harjoituksiin tarvitaan mukaan urheilulliset (säänmukaiset) vaatteet, säärisuojat, nappulakengät, pallo (koko 4), vesipullo sekä paljon innokasta ja reipasta mieltä! Ennen ensimmäistä harjoituskertaa ole yhteydessä joukkueenjohtajaan tai vastuuvalmentajaan!


Kauden 2022 kuukausimaksu on kilparyhmällä 70 € ja haaste-/harrasteryhmällä 55 €. Lisäksi pelaajan tulee hankkia pelipassi (lisenssi+vakuutus) 80 € sekä maksaa seuran jäsenmaksu 192 € vuosi..


Lisätietoja:

Mika Suominen, Joukkueenjohtaja

050-3850634

mika.suominen@sci.fi