Pojat 2010

Tervetuloa Valtti P10 joukkueen sivuille!

 

P10 on noin 50 reippaan ja vilkkaan jalkapallosta innostuneen pojan ryhmä. Osa pojista on pelannut pidempään, mutta mukana on paljon myös vähän aikaa sitten tämän hienon ja hauskan lajin löytäneitä.

Tavoitteemme on tarjota mahdollisuus tutustua lajiin, kehittyä pelaajana ja ryhmän jäsenenä sekä viettää mukavia ja kannustavia hetkiä jalkapallon parissa. Toimintamme on urheilullisesti ja kasvatuksellisesti tavoitteellista ottaen toiminnassaan huomioon pelaajien iän ja kunkin pelaajan oma kehitystaso. 

Harjoittelemme kolme kertaa viikossa Puotilan tekonurmikentällä ja Naulakallion koulun salissa. Harjoittelu tapahtuu kahdessa eri ryhmässä. Harjoitusajat ovat:

Maanantai 17:00-19:00 Naulakallion koulu

Keskiviikko 18:00-20:00 Puotilan tekonurmi

Sunnuntai 16:00-18:00 Puotilan tekonurmi

 

Uudet pelaajat voivat tutustua joukkueen toimintaan kuukauden ajan. Mikäli kokeiluajan jälkeen haluaa jatkaa mukana joukkueen toiminnassa, tulee ilmoittautua joukkueeseen mukaan täältä. Huom! Ilmoittautumisen yhteydessä tulee antaa pelaajan henkilötunnus, tätä tarvitaan lisenssien hankkimiseen.

Harjoituksiin tarvitaan mukaan urheilulliset (säänmukaiset) vaatteet, säärisuojat, nappulakengät, pallo (koko 4), vesipullo sekä paljon innokasta ja reipasta mieltä! Ennen ensimmäistä harjoituskertaa ole yhteydessä joukkueenjohtajaan (katso yhteystiedot).

 

Tällä hetkellä joukkueen kuukausimaksu on 40 euroa, pelipassi 29 euroa ja seuran jäsenmaksu 190 euroa.

 

Lisätietoja:

Mika Suominen, joukkueenjohtaja

050-3850634

mika.suominen@sci.fi