SPL:n harrastesarjan Helsingin piirin mukaisesti:

• Paitsio ei ole voimassa.
  • Maalipotku mistä tahansa rangaistusalueelta.
  • Maalipotku ei saa kantaa ilmassa yli keskiviivan. Mikäli näin tapahtuu, peli jatkuu
    vastajoukkueen epäsuoralla vapaapotkulla keskiviivalta.
  • Maalivahti ei saa potkaista palloa käsistään eikä heittää sitä ilmassa yli keskiviivan.
    Mikäli näin tapahtuu, peli jatkuu vastajoukkueen epäsuoralla vapaapotkulla keskiviivalta.
  • Vapaapotkuissa muurin on oltava vähintään 5,5 m:n päässä pallosta.
  • Rangaistuspotku suoritetaan 7,5 m:n päässä maalista.

Tasapisteet
Tasapisteissä ratkeaa paremmuus seuraavasti:

1. Keskinäinen ottelu
2. Maaliero (tehdyt - päästetyt maali)
3. Tehdyt maalit
4. Arpa

Peliaika on 1 * 25 minuuttia ja n. 12 minuutin kohdalla voidaan vaihtaa puolia tarvittaessa, jos puolenvaihto on selkeästi toiselle joukkuelle edullista pelillisesti.

Turnaus on suunnattu naisharrastejoukkueille. Joukkueet jaetaan tason mukaan kahteen eri sarjaan.

Sarja 1: Yli 3-vuotta pelanneet joukkueet tai harrastesarjan mestaruus ja 1. tason joukkueet, joilla jo pidempi pelitausta tai naisten alimpia divareita (4,5) ja KKI pelaavat joukkueet.

Sarja 2: Harrastejoukkueet, jotka pelaavat 2. tasoa harrastesarjassa tai ovat vasta aloittaneet pelaamaan.

Joukkue, joka pelaa SPL:n 3. divisioonassa tai ylempänä, ei voi osallistua turnaukseen.

Alkusarjan pelit pelataan yksinkertaisena sarjana. Sarja 1 pelataan kokonaisuudessaan yksinkertaisena sarjana ja voittaja ratkeaa pisteiden perusteella. Lohkot ovat jakautuneet arvonnan perusteella.

Sarja 2 pelataan alkukohkoissa yksinkertaisena sarjana, jonka jälkeen sijoituspelit pelataan cup-muotoisesti otteluohjelman mukaan. Sijoille 1-2 sijoittuneet sekä 3-4 pelaavat ennalta asetetun ohjelman mukaan. Sijoituspeleissä ottelun päättyessä tasan ratkaistaan ottelun voittaja rangaistuspotkukilpailulla.

Kummankin sarjan voittajat palkitaan pokaalilla ja mitaleilla sekä sijoille 2 ja 3 sijoituuneet palkitaan.

Mahdolliset protestit voi jättää turnauksen aikana turnaukseen määrätylle jurylle, joka käsittelee asian. Juryn tiedot löytyvät turnaustoimistosta. Juryyn kuuluu järjestäjän, vierasjoukkueen sekä pelinohjaajien edustajat.
Protesti tulee tehdä tunnin kuluessa pelin päättymisestä joukkueenjohtajan toimesta. Sen hinta on 70€ ja maksu palautetaan joukkueelle, jos protesti hyväksytään.

Turnauksen järjestäjä varaa oikeuden muutoksiin otteluohjelmissa.