2022 kesäkuu

Moi,

kesäkuu on Valtissa työntäyteistä aikaa. Herttoniemenrannan kenttää on alettu rakentaa. Ensin kaupunki uusii kentän aitaukset ja pian juhannuksen jälkeen pääsee Unisport tekemään itse kenttää. Valmistuminen mennee heinäkuun puolenvälin tienoille. 

Samaan aikaan on kaupunki aloittanut Puotilan tennisalueen asfaltin uusimisen. Toivottavasti tästä ei aiheudu merkittävästi häiriötä kentälle tulijoille. Minkälaiseksi alue tehdään ei ole vielä tiedossani mutta remppa on varmasti tarpeen sillä vanha asfaltti oli jo todella heikossa kunnossa. 

Herttoniemenrannan kentän valmistuttua uusitaan Puotilan kenttä. Aikataulu elää varmasti vielä jonkin verran. Puotilassa tehdään nyt muutenkin pientä kunnostusta kun kentän kaarteen penkkilaudoituksia uusitaan ja muutenkin kunnostetaan paikkoja. 

Rakennusaikatauluista riippuen tullaan kentillämme tänä vuonna pelaamaan myös Helsinki cupia. Tämä on hauska juttu ja hienoa, että saadaan iso tapahtuma tänne lähelle. Nyt näyttäisi siltä, että pelikenttä tulee olemaan Puotila. 

Kevään sarjat on vielä kesken mutta jonkin verran osaa jo kommentoida miten ollaan menestytty. Valopilkkuja on kivasti. Miesten edustus on aloittanut kauden vahvasti ja taistelee Kolmosen kärkipaikoista. Naisten edustus on puolestaan osoittanut kabinettinousun ansaituksi ja on Kakkosen toisena. 

Myös B-pojat ovat pelanneet vahvaa kautta. Sarjanousu valtakunnalliseen Ykköseen on pienestä kiinni. B-tytöt puolestaan ovat pelanneet vahvan kauden kaikilla kolmella tasolla. SM:ssä sijoitus on tällä hetkellä neljäs, Ykkösessä kolmas ja Kakkosessa kolmas. 

Pienemmissä 2010-pojat nousivat Kakkosesta Ykköseen ja 2008-pojilla erinomainen mahdollisuus samaan kunhan vielä hoitavat viimeisen pelinsä kunniakkaasti. 

Seuran pelipassimäärä näyttäisi tänäkin vuonna nousevaa trendiä. Lähes 1200 passia on jo koossa ja perinteisesti syksyllä aloittaa vielä runsaasti uusia pelaajia, joten toivotaan, että kolkuttelisimme jo 1300 passin rajaa kauden lopussa. Kasvavat pelaajamäärät lisäävät tietysti tekijätarvetta ja seura hakeekin pienten päähän nappulavastaavaa. Vielä ei ole löytynyt mutta haku on päällä ja mielellään otetaan vinkkejä vastaan, mikäli tiedossa on hyviä tekijöitä. Haetaan ainakin yhtä päätoimista sekä lisäksi oto-valmentajia. 

Eipä muuta tällä erää. Toivotan kaikille oikein hyvää kesälomaa!

-Kennu